Logo_lliurex_Versión_2

Iniciativa educativa enfocada en l'ús d'eines digitals lliures!

Més que programari

LliureX és més que un sistema operatiu o les seues apps; és un projecte.

Catàleg d'aplicacions

Ampli ecosistema d'aplicacions de programari lliure per a educació, avaluades i validades per la DGIE per complir amb la legislació vigent quant a protecció de dades i ciberseguretat.

Independència tecnològica

Selecció i adaptació d'aplicacions idònies per al procés d'ensenyament-aprenentatge, sense dependre d'una empresa o proveïdor extern que puga imposar condicions o limitacions. 

Privacitat

Respecte per la privacitat i la protecció de les dades de les persones que l'utilitzen, ja siguen docents, no docents o estudiants. Com es tracta de programari lliure qualsevol persona pot verificar com i on s'emmagatzema la informació.

Accessibilitat i inclusió

Personalitzable, per poder adaptar-se tant a les necessitats educatives de cada persona com per facilitar l'accés, permanència i promoció de l'ús de les TIC en igualtat de condicions, ja que LliureX pot utilitzar-se a casa de la mateixa manera que a l'aula, sense necessitat de comprar una llicència.

 

Fiabilitat i estabilitat

La combinació d'un equip de programadors, al costat d'un equip d'assessors tècnics docents, i la comunitat de persones usuàries de LliureX, asseguren que el programari no sols siga fiable i estable, sinó que també proporcione un rendiment òptim i una experiència satisfactòria per a la persona.

Seguretat

Alt nivell de seguretat per als centres educatius i les persones usuaries. Disseny confiable que protegix d'amenaces i vulnerabilitats que comprometen la disponibilitat dels dispositius informàtics a més de protegir  la integritat i confidencialitat de la informació que en ells s'emmagatzema.

NOTÍCIES

Butlletí setmanal 15.07.24

15 juliol, 2024

Novetats setmanals a LliureX 21 i LliureX 23

Butlletí setmanal 08.07.24

8 juliol, 2024

Novetats setmanals a LliureX 21 i LliureX 23

Disponible Lliurex 23

14 febrer, 2024

LliureX 23 ja està disponible de manera generalitzada, i presenta importants avanços per a la informàtica educativa. Les característiques generals d’aquesta versió de LliureX són les següents: Basada en l’última … Llegir més / Leer más

Segueix al dia de les Innovacions Tecnològiques en Educació en: