Logo_lliurex_Versión_2

Iniciativa educativa enfocada en l'ús d'eines digitals lliures!

Més que programari

LliureX és més que un sistema operatiu o les seues apps; és un projecte.

Catàleg d'aplicacions

Ampli ecosistema d'aplicacions de programari lliure per a educació, avaluades i validades per la DGIE per complir amb la legislació vigent quant a protecció de dades i ciberseguretat.

Independència tecnològica

Selecció i adaptació d'aplicacions idònies per al procés d'ensenyament-aprenentatge, sense dependre d'una empresa o proveïdor extern que puga imposar condicions o limitacions. 

Privacitat

Respecte per la privacitat i la protecció de les dades de les persones que l'utilitzen, ja siguen docents, no docents o estudiants. Com es tracta de programari lliure qualsevol persona pot verificar com i on s'emmagatzema la informació.

Accessibilitat i inclusió

Personalitzable, per poder adaptar-se tant a les necessitats educatives de cada persona com per facilitar l'accés, permanència i promoció de l'ús de les TIC en igualtat de condicions, ja que LliureX pot utilitzar-se a casa de la mateixa manera que a l'aula, sense necessitat de comprar una llicència.

 

Fiabilitat i estabilitat

La combinació d'un equip de programadors, al costat d'un equip d'assessors tècnics docents, i la comunitat de persones usuàries de LliureX, asseguren que el programari no sols siga fiable i estable, sinó que també proporcione un rendiment òptim i una experiència satisfactòria per a la persona.

Seguretat

Alt nivell de seguretat per als centres educatius i les persones usuaries. Disseny confiable que protegix d'amenaces i vulnerabilitats que comprometen la disponibilitat dels dispositius informàtics a més de protegir  la integritat i confidencialitat de la informació que en ells s'emmagatzema.

NOTÍCIES

Disponible Lliurex 23

14 febrer, 2024

LliureX 23 ja està disponible de manera generalitzada, i presenta importants avanços per a la informàtica educativa. Les característiques generals d’aquesta versió de LliureX són les següents: Basada en l’última … Llegir més / Leer más

Nova revisió LliureX 21.2023

4 juliol, 2023

LliureX continua el seu procés de constant evolució. La revisió LliureX 21.2023 constitueix una nova fita que consolida el treball realitzat sobre la base de l’anterior, LliureX 21.2022, en què … Llegir més / Leer más

Millora l’experiència en dispositius tàctils amb LliureX Touch

25 maig, 2023

LliureX Touch és la nova opció de LliureX que facilita l’activació d’un teclat virtual en pantalla, similar al que podem trobar en qualsevol dispositiu tàctil. El teclat virtual (Onboard) ve … Llegir més / Leer más

Segueix al dia de les Innovacions Tecnològiques en Educació en: