Realitzar el diagnòstic de la situació dels espais exteriors del centre replegant les opinions i suggeriments de tota la Comunitat Educativa.
Crear als patis espais i zones diversificades que permitisquen desenvolupar diferents tipus d’activitat.
Crear espais de descans i d’ombra.
Naturalitzar l’espai mitjançant plantes i arbres fomentant el contacte amb la natura.
Fomentar l’alimentació saludable i promoure la sostenibilitat.
Ampliar les possibilitats del joc i aprenentatge a l’aire lliure.
Afavorir l’adquisició d’una competència motriu adequada a l’edat de l’alumnat.
Oferir activitats variades i inclusives als espais exteriors.
Utilitzar metodologies actives amb la realització de projectes interdisciplinaris aprofitant l’hort escolar com a recurs curricular aplicant dinàmiques cooperatives.
Facilitar el desenvolupament d’una sèrie de valors com la responsabilitat, el respecte, la justícia, la dignitat i la solidaritat.
Establir normes d’utilització i cura dels materials i instal·lacions del pati per a garantir la seua conservació i bon ús implicant a l’alumnat en el compliment de les normes.
Implicar a tots els membres de la Comunitat Educativa per a portar el projecte endavant.
Coordinar-se amb agents externs que participen en el procés de canvi: Ajuntament, Taller de diversitat funcional del municipi, l’IES, Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional (CERAI) i l’organització Justícia Alimentària.
46005375
Utilitzem cookies per a assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord. Avís legal.
Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.Aviso legal.Acceptar / Aceptar