Concurs Crêpe Xef

Bonjour à tous et à toutes !

Divendres que ve, 2 de febrer, tindrà lloc a França la “Fête de la Chandeleur”, coneguda com a Candelaria o el Dia del crêpe. Segons la tradició francesa, la realització dels crêpes evoca a la prosperitat durant tot l’any. Uns altres comenten que es realitzaven per a homenatjar el sol (d’ací la seua forma) i fins i tot es parla de la fertilitat de les collites dels llauradors. Però… què més dona! és l’excusa perfecta per a passar una estona divertida i gaudir amb la família i els companys/es.
Es per això que des del departament de francès, s’ha proposat un concurs de crêpes, en el qual tot l’alumnat de francès està convidat a participar. Este concurs ofereix l’oportunitat única per a mostrar les teues habilitats culinàries i la creativitat en la preparació de crêpes…així que no importa que sigues un xef experimentat o simplement un apassionat de la cuina, tots sou benvinguts/des!

Detalls del concurs:

  • Cada participant haurà de presentar un mínim de 10 crêpes. 
  • S’avaluaran aspectes com el sabor, la presentació, la creativitat i l’originalitat.
  • Hi haurà premis per als tres xefs més votats. 

Com Participar:

  • Confirma la teua participació posant-te en contacte amb el teu/a professor/a de francès.
  • Prepara el teu crêpe especial per al concurs. Pots utilitzar ingredients dolços o salats, l’elecció és teua!
  • Assegura’t d’arribar al lloc del concurs amb el teu crêpe i tot l’entusiasme necessari.

No et perdes l’oportunitat d’unir-te a nosaltres per a un dia ple de diversió, amistat i, per suposat, crêpes deliciosos!

À bientôt !