FORMACIÓ AMB CERAI

El dimecres 24 de maig CERAI va realitzar una doble formació en el centre. A aquesta formació han assitit l’equip directiu com a màxim responsables del menjador escolar, Susana com a treballadora del menjador escolar, Dani Palau com a president de l’AFA del CEIP MEDITERRANI i una representant de l’esmpresa del menjador.

La formació ha girat al voltant de dos dels projectes que el centre està portant endavant des de l’inici del curs 22-23 relacionats amb l’alimentació saludable i sostenible. Aquests projectes són:

  • Horta-cuina: Aquest és un programa dirigit a facilitar i consolidar una alimentació saludable, sostenible i de qualitat basada en l’aposta decidida per la producció agrària de l’Horta de València i les comarques veïnes, reconeixent el menjador escolar com un motor clau per a l’educació en valors, la garantia del Dret a l’Alimentació, la valorització del territori i el respecte del medi ambient.Fer possible una alimentació basada en la nostra agricultura, incorporant productes ecològics, frescos, locals i de temporada en els menús dels centres escolars i de restauració col·lectiva. (Enllaç a vídeo explicatiu del programa i a notícia en À Punt).
  • La sostenibilitat al plat: Més dirigit a la sensibilització dels xiquets i xiquetes, famílies, professorat, cuiners i cuineres i monitors i monitores de menjador sobre la nostra alimentació, l’agroecologia i l’ecofeminisme. Podeu trobar més informació sobre el projecte en aquest enllaç.

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies