Projecte d’innivació i invstigació educativa: ” Celebrem la diversitat: creixent junts en entorns inclusius”

Al llarg d’aquest any hem continuat amb la implementació del nostre projecte de patis inclusius. Hem fet als patis expressió corporal, tallers de laboratori, concurs de biologia en anglés (Science contest),cubs de Rubik i jocs inclusius al pati. A l’enllaç us deixem un resum!

Celebrem la diversitat: creixent junts en entorns inclusius

 

ELABORACIÓ D’UN MURAL SOBRE DRETS HUMANS AL PARC DEL ROMERAL

El passat dijous, 10 de juny, els alumnes de 1r ESO de l’optativa Educació Plàstica i Visual, acompanyats per la professora Mº José Alonso van col·laborar en l’elaboració d’un mural sobre els Drets Humans que van a pintar en el Parc del Romeral organitzat per “Amics de Palestina”.
Amb anterioritat havien rebut una xerrada sobre aquest tema.

PROJECTE DE RECICLATGE DE MATERIAL ESCOLAR DE PLÀSTIC USAT

L’alumnat de 4t ESO de l’optativa de Laboratori i Investigació Ambiental, membres en la seua majoria del grup UNESCO de l’IES Pare Vitòria, sota la supervisió del departament de Física i Química han començat un projecte de reciclatge de material escolar de plàstic usat en col·laboració amb la Universitat d’Alacant.

Llegiu mésPROJECTE DE RECICLATGE DE MATERIAL ESCOLAR DE PLÀSTIC USAT

TALLER D’ALEMANY

En la classe de la professora d’alemany Marina Tarazona han rebut la visita de Brigitte Jirku i les seues estudiants de la Universitat de València. Ens han deleitat amb un taller de lírica experimental en alemany!

Ha col.laborat l’AGPACV (Associació de Germanistes i Professors d’Alemany de la Comunitat Valenciana).

 

TROBADA UNESMUN

Trobada UNESMUN

7 i 8 de maig de 2021

De nou enguany l’IES Pare Vitòria ha participat en l’encontre UNESMUN, en aquesta ocasió en la versió EN LÍNIA.

Com en altres ocasions hem format part d’un Model de Nacions Unides fent un simulacre amb altres instituts, de tota Espanya. El nostre alumnat ha participat en varis organismes de la ONU com a delegació de Kuwait.

Els alumnes que hi han participat són:

2n Batxillerat : Maya Torregrossa Alba Cortell, Palmira Abad i Ruth Guillem

4t ESO: Júlia Gilabert, Carles Cloquell, Arnau Cloquel

l

Activitats a 1er i 2on d’ E.S.O.

L’alumnat de 1r  i  2n d’ESO han culminat el treball sobre les rondalles valencianes d’Enric Valor amb l’espectacle de Xavi Castillo. Han gaudit de l’actuació i han aprés com es realitza l’adaptació d’una rondalla al llenguatge  televisiu i quins oficis hi treballen. Aquesta activitat, finançada per l’AMPA, ha despertat força interés i ha motivat  la participació dels adolescents.

D’altra banda, l’alumnat de 1r d’ESO ha continuat amb la ruta literària al voltant dels indrets que hi apareixen  a la novel·la “La mirada d’Al-Azraq”de Silvestre Vilaplana. Davant les torres medievals, N’Aiça i Na Valora, s’han llegit alguns  fragments de l’obra.