LA SETMANA DEL “PLOGGING” A EDUCACIÓ FÍSICA A DESEMBRE 2020

Durant la setmana del 14 al 18 de desembre de 2020, els/les alumnes de tota l’ESO de l’IES Pare Vitòria han estat compromesos i units contra el canvi climàtic amb la pràctica del “plogging”. Aquesta activitat consisteix en combinar la pràctica d’una activitat física (en aquest cas senderisme) amb la recollida de residus de l’entorn natural. En aquesta ocasió, les rutes s’han realitzat pels paratges naturals de l’entorn pròxim al centre, com el Puig o “la Serreta”, amb la visita als diferents poblats ibers de la zona.

Llegiu mésLA SETMANA DEL “PLOGGING” A EDUCACIÓ FÍSICA A DESEMBRE 2020

NOU HORARI DEL BATXILLERAT NOCTURN PER L’AVANÇAMENT DEL TOC DE QUEDA

S’ha modificat l’horari dels batxillerats nocturn per l’avançament del toc de queda. Les classes seran de 40 minuts i acabaran a les 21:30. Adjuntem l’horari de primer de batx (Humanitats i Ciències junt) i el de segon de batx separat Ciències i Humanitats.

1r Batxillerat Nocturn (Ciències i Humanitats)

2n Batxillerat Nocturn (Ciències)

2n Batxillerat Nocturn (Humanitats)

TROBADA VIRTUAL ERASMUS+ KA229: “IMPOSSIBLE BECOMES POSSIBLE: YOUNG ENTREPRENEURS IN ACTION”

   

Seguim endavant amb el projecte internacional Erasmus+ KA229! Encara que malauradament no podrem fer les mobilitats progamades enguany a Dinamarca, Grècia i Itàlia, estem treballant de manera virtual per mantindre els vincles amb aquests amics europeus. El nostre alumnat està relacionant-se per aplicacions mòbils i a través de la plataforma educativa eTwinning per tal de desenvolupar tots els temes del projecte. Per a la trobada que farem els dies 12, 13 i 14 de gener, organitzada per l’institut danés, l’alumnat ha analitzat en grups internacionals els efectes de la depressió en l’adolescència i ha comparat les diferents estratègies que es duen a terme en cada país per tractar aquesta situació.

Cal felicitar aquests estudiants pel treball de coordinació en grup i el seu esforç en les circumstàncies actuals! Us deixem l’enllaç al web internacional amb tot el treball fet fins ara, i amb la presentació del nostre institut realitzada per Irene, Laura i Altea (2n BAT), que mostra als nostres col·legues europeus com és la vida al nostre institut en aquest any d’emergència sanitària.

ELS ALUMNES DE 1R CFGM OPERACIONS DE LABORATORI PARTICIPEN EN EL PROJECTE «FP: LIDERA PREVENCIÓN»

L’alumnat de 1r del CFGM d’OPERACIONS DE LABORATORI, coordinats per la professora Elodia López, ha participat en el projecte “FP: ¡lidera prevención!”, convocat per l’EU-OHSA i l’INSS, presentant un curt que ha quedat seleccionat com a material de difusió educativa en matèria preventiva.

ENHORABONA A TOTS I TOTES!!!

ÚLTIMA MOBILITAT ERASMUS+ DE LA CONVOCATÒRIA 2019

A pesar de la situació generada per la COVID-19 hem aconseguit organitzar la mobilitat d’alumnes que quedava pendent de la convocatòria 2019.

La nostra alumna del Cicle Formatiu Superior d’Educació i Control Ambiental, Lidia Espinosa Castellanos, està realitzant una mobilitat de tres mesos a la Universidade do Algarve, al Laboratório de Análises Químicas, participant en un projecte d’investigació anomenat “Microplastics in water, aquaculture and salt products”. Ha sol·licitat ampliar la durada de la mobilitat per poder finalitzar el projecte.

TREBALLEM PER ÀMBITS

L’alumnat de 1r ESO està treballant de manera conjunta en les matèries de tecnologia i de matemàtiques. Els nostres companys Jorge Mira i José Manuel Segura els han ajudat a construir bancs de fusta per emprar-los al s nostres patis. Molt prompte podrem gaudir d’aquest nou mobiliari gràcies a la iniciativa d’aquests grups. Gràcies per millorar els nostres espais comuns! #patisinclusius

Llegiu mésTREBALLEM PER ÀMBITS