Matrícula curs 22-23 per a l’alumnat de 2n, 3r i 4t d’ESO, i 2n de Batxillerat

La matrícula per al curs 22-23 es farà de manera telemàtica i s’activarà del 20 al 23 de juny (2n, 3r, 4t ESO i 2n Batxillerat) . L’alumnat trobarà el formulari en Teams, a l’apartat de tutoria. Si alguna família no té accés a Internet o mitjans per poder realitzar-la, l’equip directiu estarà durant eixos dies per resoldre qualsevol problema tècnic. No dubteu contactar amb nosaltres per qualsevol cosa que necessiteu.

L’alumnat de 4t d’ESO d’Informàtica i Tecnologia visita la setmana de la ciència de la UPV al campus d’Alcoi

L’alumnat de 4t d’ESO de Tecnologia i Informàtica ha gaudit amb molt d’èxit d’un matí ple de tallers a l’EPSA, on han après què és la realitat augmentada, la realitat virtual, com ha evolucionat la informàtica, com es crea un videojoc, etc. I han experimentat de primera mà tots aquests coneixements. Un matí molt profitós.

Leer más

Reconeixement a Pilar Gomis Martí

La Universitat Politècnica de València ha preguntat als seus estudiants de primer curs quins professors i/o professores els han marcat per les seues capacitats, dedicació, paciència, implicació o habilitat per a motivar l’alumnat.

Entre els més votats ha estat la nostra companya del departament de Castellà, ja jubilada, Pilar Gomis Martí, que va rebre ahir, en l’acte «Magistrals», un reconeixement de mans del rector de la UPV.

Enhorabona Pilar!

Leer más

Podcast sobre els contes de sempre amb una mirada crítica i actual per part de l’alumnat de 1r ESO dins del projecte Petites Eines

Amb Los cuentos en verso para niños perversos de Roald Dahl, hem aprés a llegir els contes de sempre amb una altra mirada més crítica i més actual. Hem fet un podcast en el que hem reinterpretat aquests contes llegint-los en veu alta i donant-los una pinzellada nostra. Esperem que vos agraden.

1º ESOA
1º ESO B
1º ESO C
1º ESO D

Visita de l’alumnat de 4t d’ESO de Tecnologia a l’empresa alcoiana Foradia S.L.

L’alumnat de 4t de Tecnologia ha pogut vore de primera mà com una empresa de fabricació de maquinària industrial i manteniment de maquinària, que va iniciar la seva feina a Alcoi a l’any 1912, ha anat evolucionant i adaptant-se a les demandes del mercat en cada moment per arribar on és ara.
L’alumnat ha pogut vorer tot el procés: disseny, recepció de material, transformació i mecanitzat, rectificat, control i expedició de les màquines acabades.

Leer más

I Jornada d’Economia de l’Alcoià i el Comtat

El passat dimarts 17 de maig es va portar a terme a l’espai Àgora i a la glorieta d’Alcoi la I Jornada d’Economia de l’Alcoià i el Comtat, on va participar l’alumnat de primer de Batxillerat que cursa la modalitat de ciències socials de tots els Instituts d’Educació Secundària públics d’aquestes comarques: L’IES Andreu Sempere, l’IES Cotes Baixes i l’IES Pare Vitòria d’Alcoi; l’IES Pare Arques de Cocentaina i l’IES Serra de Mariola de Muro.

L’acte es va desenvolupar durant tot el matí, i va tenir com a eix principal tractar temes com el context internacional de l’economia i els desequilibris econòmics actuals mitjançant ponències, tallers i la convivència entre els centres educatius.

Amb aquest pretext es va iniciar la jornada, amb una presentació de la coordinadora i professora de l’IES Andreu Sempere Andrea Gilabert, seguida per una ponència del Conseller d’Economia Sostenible Rafael Climent. La jornada va continuar amb uns tallers creats pels centres educatius on l’alumnat va treballar diversos conceptes econòmics. D’aquesta manera, van poder conèixer els diversos organismes internacionals i els europaïsos; jugar a “escape rooms” de temàtica econòmica; aprendre com es distribueix la riquesa; debatre sobre màrqueting alternatiu; calcular tipus de canvi amb l’aniversari dels 20 anys de l’euro; o conèixer aspectes de comerç internacional aplicats a la roba que vestim.

La jornada va ser tot un èxit i va demostrar l’excel·lent coordinació, predisposició i visió innovadora dels centres implicats, però sobretot va ser un acte on l’alumnat que va participar va poder gaudir d’una jornada de convivència, respecte i aprenentatge que de segur es repetirà en properes edicions.

Leer más