Esmorzem amb els companys guia

El dilluns 12 juny vam fer un esmorzar els i les alumnes nouvinguts/des amb els nostres companys/es guia al menjador de l’institut. 

Els dies d’abans de l’esmorzar, a classe, els i les alumnes nouvinguts/des vam preparar unes cartes d’agraïment als/les companys/es guia. A més a més, el cap de setmana vam comprar i cuinar l’esmorzar de dilluns. 

Quan va arribar dilluns, a unes cartolines, vam escriure els noms dels/les companys/es guia en valencià i en àrab. També vam donar les gràcies en tres idiomes: “moltes gràcies, muchas gracies, chokran jazilan “ 

Un quart d’hora abans del pati vam anar al menjador i vam preparar les taules per a menjar, vam enganxar les cartolines a les finestres, vam posar el menjar damunt les taules i vam portar sucs, gots i coques de diferents gustos que va facilitar l’institut.  

A l’hora del pati van arribar els i les nostres companys/es guia, alguns/es professors/es i vam esmorzar tots junts. Marta, una de les professores, va fer fotos. En acabar vam donar les cartes als i les companys/es guia i vam recollir i netejar el menjador entre tots nosaltres. El menjar que va sobrar el vam repartir a la sala de mestres i a les “Mòniques”. Ens ho vam passar molt bé i el temps va passar molt ràpidament. 

Alumnat Nouvingut


Aquest dilluns dia 12 l’alumnat nouvingut va preparar un esmorzar d’agraïment per a l’alumnat guia que l’ha estat ajudant i donant suport al llarg del curs. En aquest esmorzar vam poder degustar diferents pastes, tant dolces com salades, cuinades pel propi alumnat provinent de diferents països. Va ser una experiència molt enriquidora en l’àmbit cultural, així com ha estat una bona experiència la de l’alumnat guia, qui ha pogut aprofitar la seva experiència en el centre per guiar a l’alumnat nouvingut.

Des d’ací aprofitem per donar les gràcies, des de l’Equip Directiu i l’Equip de Coordinació d’Alumnat Nouvingut, a aquest alumnat que de manera desinteressada ha realitzat aquesta tasca.

Moltes gràcies !!!