Final Nacional YBT

1a Posició 🥇

Final YBT IES Maestrat
Font: El Periódico del Mediterráneo de data 28-04-23

Amadeo López, Iago Sales, Lluc Climent i Sebastián Herrera, estudiants de 1r de Batxillerat Humanístic i Social del nostre centre, han guanyat la final nacional del programa de simulació empresarial ‘Young Business Talents‘, que va tindre lloc el passat 28 d’abril a Madrid després de vèncer a més de 300 aspirants de tot el país en haver aconseguit posicionar la seua companyia d’alimentació amb els màxims beneficis front a la resta de participants.

L’equip havia accedit a la final després de prendre, des del mes de novembre, decisions sobre l’estratègia de producció, publicitat, promocions, recursos humans, infraestructures i finances d’una empresa de productes làctics (llet i iogurt), tenint en compte la competència d’altres equips participants de la resta d’Espanya al voltant de dos mercats simulats: Espanya i USA.

Amb el sistema de simulació es permet que l’alumnat aprengui dels errors en les successives decisions realitzades: 11 en les primeres fases i 3 en la final; i anar ajustant les decisions per a millorar-ne els resultats.

El dia anterior a la final vam aprofitar per a recórrer els llocs més emblemàtics del Madrid dels Àustria, el Museu del Prado i el Parc del Retiro.

Enllaços:

- Notícia del Periódico del Mediterráneo (28-04-23)
- Pàgina oficial dels Young Business Talents
- Clasificació final de la YBT 2023
Clas_YBT_23