2nd Teacher Mobility: Dublin (Curs 18-19)

CONTENT AND LANGUAGE INTEGRATED LEARNING IN DUBLIN

In this course we learnt some useful activities to share in our schools. Our aim is to carry out activities in our Biology and Chemistry lessons using the English language. We developed different projects that can be applied in our high school.

An example is studying the chemical elements in the street. We also visited some interesting sites such as a glacier in order to learn how to organize a project involving our natural environment.

Sharing Erasmus Experences. Voctional training.

Round table, testimonies.

Beacuse our aim is to show new students the benefits of Erasmus programmes, IES Pare Vitòria is goingto organise a round table where former students that have enjoyed a Erasmus mobility, will their experiencesm, testimonies and tasks they carried out.

IMAGEN ERASMUS DAY… LOGO.

Alumnat de l’IES Pare Vitòria expliquen les seues experiènces Erasmus.

   

3er Teacher Mobility: Florencia (April 2018)

El professor d’història i geografia Lluís Vidal ha gaudit d’una mobilitat Erasmus+ del 21 al 28 d’abril a Florència per a fer una formació sobre “Project Based Learning” (aprenentatge basat en projectes), junt amb altres companys de Finlàndia, Estònia, Letònia i Espanya. El curset es va completar amb dues visites guiades per la ciutat i una ruta per la Toscana, on pogueren conéixer San Gimignano, Monteriggioni i Siena.

Aquestes mobilitats són molt enriquidores, ja que permeten, a banda d’aprofundir en la formació del nostre professorat i millorar el seu nivell d’anglés, compartir experiències amb docents de tota Europa.

Més

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies