Una nova mirada

Dia de l’eliminació de la violència contra les dones

MUNTATGE 25N

Un any més, el nostre centre ha participat en la campanya “Alça el vol coeducant 25N”. La campanya d’enguany s’anomena: Una nova mirada” i el seu objectiu és fer visible la violència contra les dones, i prioritzar la necessitat del bon tracte i la comunicació no violenta per aconseguir una societat més humana.

La comunitat educativa de l’IES Maestrat ha participat en aquesta iniciativa fent-se la foto davant del Photocall que l’alumnat va elaborar, i mostrant així, el seu rebuig a tota forma de violència.

Des d’aquí volem donar les gràcies a tota la comunitat educativa que amb el seu treball i implicació han fet possible que aquesta iniciativa s’haja fet realitat.

ACTUACIÓ ALUMNAT D’ARTS ESCÈNIQUES

D’altra banda, amb motiu del 25N, l’alumnat d’Arts Escèniques de 4t d’ESO, dirigit per la seua professora Tica Abad, van interpretar en llengua de signes la cançó de Rozalén “La Puerta Violeta”. L’actuació que es va dur a terme el divendres 24 de novembre, va ser tot un èxit i va rebre una gran afluència de públic. Des d’aquí animem a l’alumnat d’Arts Escèniques a què ens continuen sorprenent amb les seues fantàstiques actuacions.

Laura Doménech Vidal
Coordinadora d'Igualtat i Convivència