ENS VISITA MERCÈ CLIMENT

Mercè Climent (Alcoi 1981). Ha cursat els estudis d’Enginyer Agrònom i de Filologia Hispànica a València. Ha publicat la novel·la infantil Lina Panxolina i el quadern màgic i ha obtingut diversos premis en el gènere de narrativa breu, com ara el Premi Bancaixa-Universitat de València d’Escriptura de Creació per l’obra Temps d’oliva. Ha estat guardonada amb el XX Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians convocat per l’AELC en la modalitat de Difusió de la Literatura Catalana al País Valencià pel seu blog Els primers gestos del verd. Amb Somiant amb Aleixa, la seua segona novel·la, ha guanyat el XVII Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida.

Va visitar la nostra escola durant la Setmana Literària 2019 i va fer una trobada amb els menuts de l’escola que s’ho passaren d’allò més bé escoltant les històries de Mercè.

Ací podeu veure un resum de la Setmana Literària 2019.