Intercanvi musical

El dia 25 de maig el nostre centre, l’IES Vicent Andrés Estellés, va fer un intercanvi musical i lingüístic amb l’institut Escultor En Francesc Badia de Foios dins de la iniciativa “Rapsodes” promoguda per la Conselleria com a part de la difusió i potenciació del valencià i la cultura valenciana (fotos).  

Els nostres alumnes van interpretar un arranjament de la cançó “TNT” del grup de rock AC/DC amb el títol de “Paella del senyoret”, realitzada per alumnes de PR 4 i 2n de l´ESO a les guitarres, baix i bateria i a les veus alumnes de 1r de l´ESO, aquests d´origen veneçolà, rus i turc com exemple d´integració i defensa de la diversitat que el nostre centre te com a senya  d´identitat.  

Els alumnes del Francesc Badia de Foios van fer un sentit homenatge a l´escriptor Vicent Andrés Estellés musicant un dels seus poemes i realitzant una jota popular valenciana amb instrumental orff i veus. 

Com a colofó els nostres alumnes de 3r de l´ESO van interpretar peces pop instrumentals i una versió del “Tio Canya”, una de les cançons més conegudes del musicòleg valencià Vicent Torrent, i cançó homònima del grup Al Tall conjuntament amb els alumnes del Francesc Badia

Va ser una jornada molt enriquidora i emocionant de intercanvi cultural que esperem tinga continuïtat el proper curs.