Fira de Formació Professional a Benassal ’24

L’IES Maestrat presenta la Formació Professional a Benassal

El passat dia 3 de maig es va celebrar a Benassal la II Fira de Formació Professional de les comarques d’interior de Castelló amb la presència dels instituts de Sant Mateu, Morella, Vall d’Alba, Vilafranca i Benassal.  També van participat Labora i les Mancomunitats Alt Maestrat i Els Ports assessorant sobre els diferents serveis que ofereixen als joves, a més de l’Oficina de Turisme de Benassal i la Fundació Carles Salvador.

Durant el matí els alumnes de Grau superior d’Administració i Finances i del Gau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, Jaume Ferràs i Jordi Beltrán, i professorat de l’IES Maestrat van realitzar xarrades per difondre els estudis de les famílies d’Administració i Gestió i d’Informàtica i Comunicacions, així com les possibilitats de realitzar projectes conjunts amb altres centres educatius i pràctiques en Europa o països associats amb el programa Erasmus+. També es va informar a les persones que acudien a la parada.

Després de les intervencions de tots els instituts públics de les comarques de l’interior podem extreure la conclusió que els nostres centres són una bona possibilitat per continuar formant a les persones en el seu territori i oferir oportunitats d’ocupació a prop de casa.

Vicent Pitarch
Coordinador de cicles formatius