El nostre centre

L’IES La Canal forma part d’una Comunitat Educativa àmplia integrada per tots els centres educatius de Petrer amb una vinculació directa amb totes les institucions que treballen en l’àmbit educatiu i cultural. A més, com la resta de centres, som un lloc de cultura i treball, on els seus participants s’esforcen per aconseguir un món més just.

Per això, ens definim com un centre democràtic en la seua gestió i progressista en els principis educatius que el guian: llibertat, formació, cooperació, solidaritat, comunicació, creativitat, compensació, integració, comprensió, inclusió, normalització, tolerància, respecte i participació de tots els membres de la Comunitat Educativa a través dels seus representants, associacions, òrgans col·legiats que fan de la nostra organització també un model avaluador del nostre propi treball amb la finalitat de millorar dia a dia.

Perquè la nostra línia metodològica, amb una formació personalitzada, propícia una educació integral que afavoreix el desenvolupament de les capacitats, destreses i valors de l’alumnat en tots els àmbits de la vida personal, familiar, social i professional.