LA CANAL PARTICIPA EN LES SKILLS

Campeonat de promoció de la formació professional 

Imatge 1 – Óscar Pastor, alumne de GS de Manteniment Tèrmiques i de Fluids. Bronce en Refrigeració
Imatge 2 – Hèctor Maestre, alumne de GM de Mecanitzat i Enrique Martínez professor de CNC

La setmana passada IES LA CANAL va participar en el campeonat Skils de la Comunitat Valenciana, un esdeveniment creat com a punt d’encontre entre professionals, professorat i alumnat (Futurs professionals) fomentant així les bones relacions entre tots ells i sobre tot millorant la calitat de la Formació Professional.

En aquesta jornada, tant el professorat, que ha sigut guia de l’alumnat, com dels alumnes participants, van poder gaudir d’una jornada molt motivacional que va finalitzar amb Bronce per a Óscar Pastor en Refrigeració, i la espectacular participació d’Hèctor Maestre en Mecanitzat

Imagen 3 – Fernando Pascual (Dreta) professor d’Instal.lació i Manteniment d’equips tèrmics i de fluids. Hèctor Maestre (Centre) alumne de GM de Mecanitzat. Enrique Martínez professor de CNC