MÀSCARES

Els informem que l’empresa BioSalud ha donat a tots els centres educatius de Petrer màscares per a alumnat, professorat i personal d’administració i serveis que s’entregaran a partir del 7 de gener de 2021 a través de les respectives tutories. Aquestes màscares són reutilitzables. Agraïm a l’empresa BioSalud la donació i a l’Ajuntament de Petrer les gestions realitzades per al lliurament d’aquesta partida de manera gratuïta als centres educatius.

Finalment, els desitgem unes “Bones festes i un pròsper Any Nou 2021”. Tot final sempre té un començament ple d’esperances, il·lusions i molts somnis per complir. Perquè “El camí més difícil, sempre porta les destinacions més belles”. Deixem arrere tot el viscut en 2020 per a abraçar un increïble 2021.

Com sempre els agraïm la confiança depositada en el nostre centre i quedem a la seua disposició,

Una càlida abraçada,
L’Equip Educatiu de l’IES La Canal