Portfolio de lenguas: Projecte de difusió del CS de TASOCT en xarxes socials

Títol: Projecte de difusió del CS de TASOCT en xarxes socials
Professora:Patricia Moreno
Grup: 1º Animació Sociocultural i Turística
Module: Metodologia de la intervenció social
Llengua vehicular: Valencià
Llengua de la tasca: Anglés

Descripció: En grups hauran d'elaborar cadascun dues publicacions, per a Instagram, que mostren diferents aspectes relacionats amb el cicle d'Animació sociocultural i turística com per exemple activitats que realitzem a classe, eixides professionals i acadèmiques o el perfil de l'animador/a. També, cada grup, haurà d'elaborar un tríptic amb tota la informació necessària sobre el cicle, de tots triarem el que millor estiga per a publicar-ho en el nostre Instagram @faitasoct
Conclusió: Ha sigut una experiència molt positiva i enriquidora ja que aquesta activitat forma part d'un APS més ampli que les alumnes han dut a terme durant un mes en diferents centres educatius del nostre voltant, a més d'assistir a la Fira d'FP de Torrent. És important dissenyar projectes que s'acosten al context real i professional de les futures animadores i aquest, sens dubte, ho ha sigut.