Calendari de matrícula 2022/2023

En l'enllaç de Conselleria http://www.ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado/normativa podran trobar tota la normativa i documentació.

Les sol·licituds es tramitaran de manera electrònica en https://portal.edu.gva.es/telematricula/ amb el DNI, NIE o certificat de registre de ciutadania de la Unió Europea.  Si el pare/mare o tutor/a disposa de passaport o un document diferent de NIE, pot demanar cita prèvia per a la tramitació de la matrícula al centre de primera opció.

CALENDARI MATRÍCULA 2022-2023

Jornada escolar 2022/2023

Segons la Resolució de la Directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, de 28 de febrer de 2022, per la qual es dicten instruccions sobre el procediment previst en l’Ordre 09/2022, de 25 de febrer, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, per la qual es regulen les condicions i el procediment de sol·licitud i d’autorització de modificació de la jornada escolar en els centres sostinguts amb fons públics, vos informem de LA CONTINUÏTAT DEL PLA ESPECÍFIC D’ORGANITZACIÓ DE LA JORNADA ESCOLAR PER AL CURS 2022/2023, aprovat en Consell Escolar el dia 9 de març, amb un 78’26% dels vots.

Dia de la Pau

El dilluns, 31 de gener, vam celebrar el Dia de la Pau. Gràcies a tot l’alumnat i famílies per fer possible aconseguir el repte de confeccionar 1000 grues de paper, que simbolitzaven la pau.

Carrera solidària

El dia 20 de desembre, en el camp de futbol vam realitzar una carrera solidària per a recaptar diners, aliments o ulleres per a diferents ONG (Cáritas, Creu Roja, Aspanion, Save the Children i Ulleres solidàries). Un membre de cada associació explicava a l’alumnat, per torns, en que consistia dita associació i la tasca que realitzaven. Donar les gràcies a tots i totes i a la Policia Local, que els va fer una demostració amb el gos policia ensinistrat per a la búsqueda de les persones desaparegudes. Gràcies a tota la comunitat educativa per les vostres aportacions. Va ser tot un èxit!!

PREMIS EXTRAORDINARIS 2020-2021

En la Resolució d’1 d’octubre de 2021, de la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació, ens concedeixen tres PREMIS EXTRAORDINARIS AL RENDIMENT ACADÈMIC D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA corresponents al curs 2020-2021.  Els guardonats són:

  • Rebeca Armell Seguí
  • Nour Benfraiha Benfraiha
  • Javier Caselles Segura

L’alumnat premiat rebrà un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic, expedit per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, que es lliurarà en un acte acadèmic organitzat a l’efecte, i, a més, l’AMPA els ha fet lliurament d’un val de 50€ a gastar en material i llibres.

El centre educatiu farà constar l’obtenció del premi en l’historial acadèmic i en l’expedient acadèmic de l’alumne per mitjà d’una diligència específica.

També s’atorguen tres MENCIONS HONORÍFIQUES als alumnes:

  • Arthur Hill Bowman
  • Benjamin Haskins Bowman
  • Aitana Bourgeois González

 És reconeixement públic a l’esforç, tant dels pares / mares i professorat, com de l’alumnat, que ha cursat l’etapa satisfactòriament.

Des del centre felicitem a tots els guardonats, als seus familiars i als mestres que han participat activament en l’esdevenir escolar d’aquest alumnat.

També volem animar a tots els nostres xiquets i xiquetes a treballar amb il·lusió i entusiasme per poder aconseguir grans resultats.

Enhorabona a tots i a totes,  és hora de gaudir del treball ben fet!

 

Eleccions a Consell Escolar del Centre

            De nou estem davant les eleccions escolars, en les que tots podem i devem participar.  A través d’elles es va a constituir el nou CONSELL ESCOLAR DEL CENTRE que va a regir aquest Col·legi durant els pròxims anys.

            El Consell Escolar del Centre és l’òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa.

            Aquest Consell Escolar està format per l’Equip Directiu i representants de l’Ajuntament, Professors, pares, alumnes i personal de serveis.

            Per tot això es van a constituir meses electorals en les que poden ser elegits els components de cadascu dels diferents sectors abans esmentats.  Al sector pares deuen depositar el seu vot els dos, el pare i la mare o els tutors en el seu cas.  Per a exercir el dret al vot es deurà presentar el D.N.I., Passaport, Targeta de Residència, Carnet de conduir i estar censat.  Es poden consular els llistat al tauler d’anuncis del  Col·legi.

            El calendari electoral és el següent:

Exposició del Cens Electoral…………………………………………………………. el 18 d’octubre

Termini de presentació de candidatures…………………………………….. el 29 d’octubre

Publicació de les llistes provisionals de candidats……………………. el 3 de novembre

Termini per a reclamacions a les llistes provisionals candidats .. el 5 de novembre

Eleccions…………………………………………………………………………………. 18 de novembre

Proclamació de candidats electes………………………………………. fins el 26 de novembre

Constitució del nou consell escolar…………………………………………… 10 de desembre

            En el cas de que vostè vullga presentar-se com a candidat a ocupar un lloc al sector que corresponga, deurà omplir l’imprés adjunt i presentar-lo junt amb una fotografia actual, tamany carnet, a la Direcció d’aquest Col·legi en horari escolar.

CANDIDATURA-FAMILIES

Acomiadament fi de curs infantil

Ja han arribat les vacances! Hem realitzat el següent ball per acomiadar-nos del curs i dels xiquets i xiquetes que passen a Primària. La pandèmia ens ha obligat a viure el col·le de forma diferent però tant els alumnes com les famílies heu passat de curs amb una nota excel·lent.  Que passeu bon estiu.

Una forta abraçada de les mestres d’infantil.