Dia de la Pau

El passat 30 de Gener vam celebrar el dia de la Pau al nostre centre, fent una jornada de convivència amb jocs i tallers, participant tota l’escola. Va ser una dia ple de diversió, solidaritat i on vam recordar la importància i el significat de la paraula “Pau”.

PREMIS EXTRAORDINARIS 2021/2022

En la Resolució de 18 de novembre de 2022, de la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació, ens concedeixen tres PREMIS EXTRAORDINARIS AL RENDIMENT ACADÈMIC D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA corresponents al curs 2021-2022.  Els guardonats són:

  • Lidia Losa Bas
  • Empar Piña Cardona
  • Martina Roselló Ivars

L’alumnat premiat ha rebut un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic, expedit per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, que es va lliurar el passat 16 de gener en un acte organitzat per a tal efecte.

El centre educatiu farà constar l’obtenció del premi en l’historial acadèmic i en l’expedient acadèmic de l’alumne per mitjà d’una diligència específica.

És reconeixement públic a l’esforç, tant dels pares / mares i professorat, com de l’alumnat, que ha cursat l’etapa satisfactòriament.

Des del centre felicitem a tots els guardonats, als seus familiars i als mestres que han participat activament en l’esdevenir escolar d’aquest alumnat.

També volem animar a tots els nostres xiquets i xiquetes a treballar amb il·lusió i entusiasme per poder aconseguir grans resultats.

Enhorabona a tots i a totes,  és hora de gaudir del treball ben fet!

Les oronetes

Els alumnes de 5 anys han estat investigant al voltant de les oronetes, aquest pardalet tan important per al nostre ecosistema i que, com ens diuen ells en aquest vídeo, “hem de cuidar i respectar”.

Los alumnos/as de 5 años han investigado sobre las golondrinas, este pajarito tan importante para nuestro ecosistema y que, como ellos nos dicen en este vídeo, “tenemos que cuidar y respetar”.

25N

Amb motiu de la commemoració del 25N, Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona y per tal de fomentar valors per a la convivència en el nostre alumnat, es dissenyaren activitats per realitzar a les tutories al llarg de tota la setmana. A més a més el dilluns 27 de novembre entre tots decorarem les portes del centre amb missatges en cintes de color morat per tal de sensibilitzar i donar més visibilitat al treball de la Igualtat de gènere.

FESTA DE LA CASTANYERA

El passat divendres vam celebrar al cicle d’Educació Infantil la festa de la Castanyera. Les mestres es van disfressar d’aquest personatge entranyable i al so de cançons de la tardor vam menjar fruites típiques d’aquesta època de l’any. També vam preparar un “photocall” de la tardor, i els/les alumnes es van emportar a casa unes quantes castanyes. Ho vam passar molt bé!

El pasado viernes celebramos en el ciclo de Educación Infantil la fiesta de la Castanyera. Las maestras se disfrazaron de este personaje entrañable y con canciones del otoño de fondo comimos frutas típicas de esta época del año. También preparamos un “photocall” del otoño, y los alumnos/as se llevaron a casa unas cuantas castañas. ¡Lo pasamos muy bien!

Celebració del 9 d’Octubre

El passat 11 d’Octubre vam celebrar el dia de la Comunitat Valenciana al nostre centre. Vam començar el dia amb un manifest a càrrec dels alumnes de 5é, i vam continuar cantant i ballant la cançó “Llavors” de la Fúmiga tots junts. Després els alumnes d’Infantil, 1r i 2n cicle van passar el matí jugant a jocs tradicionals al pati i fent una manualitat. El 3r cicle va realitzar un campionat de pilota valenciana. Va ser un dia diferent on l’AMPA ens va convidar a un esmorzar especial! Vos deixem un resum de com ho vam viure en aquest vídeo:

El pasado 11 de Octubre celebramos el día de la Comunidad Valenciana en nuestro centro. Empezamos el día con un manifiesto a cargo de los alumnos de 5º, y continuamos cantando y bailando la canción “Llavors” de la Fúmiga todos juntos. Después los alumnos de Infantil, 1º y 2º ciclo pasaron la mañana jugando a juegos tradicionales en el patio y haciendo una manualidad. El 3º ciclo realizó un campeonato de pelota valenciana. Fue un día diferente en el que ¡el AMPA nos invitó a un almuerzo especial! Os dejamos un resumen de cómo lo vivimos en este vídeo:

Eixides 2n trimestre

Aquest trimestre, l’alumnat de 2n cicle ha realitzat diverses eixides extraescolars integrades en la PGA i relacionades amb els projectes interdisciplinars que realitzen a les aules.

Hem visitat la biblioteca municipal, la dessalinitzadora i hem vist un teatre d’anglés al Conservatori.

A més a més, 3r ha anat a la Plana Justa i 4t a la Marjal de Pego, a l’Ecoparc i a la Granadella a la repoblació forestal.