Les oronetes

Els alumnes de 5 anys han estat investigant al voltant de les oronetes, aquest pardalet tan important per al nostre ecosistema i que, com ens diuen ells en aquest vídeo, “hem de cuidar i respectar”.

Los alumnos/as de 5 años han investigado sobre las golondrinas, este pajarito tan importante para nuestro ecosistema y que, como ellos nos dicen en este vídeo, “tenemos que cuidar y respetar”.

25N

Amb motiu de la commemoració del 25N, Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona y per tal de fomentar valors per a la convivència en el nostre alumnat, es dissenyaren activitats per realitzar a les tutories al llarg de tota la setmana. A més a més el dilluns 27 de novembre entre tots decorarem les portes del centre amb missatges en cintes de color morat per tal de sensibilitzar i donar més visibilitat al treball de la Igualtat de gènere.

FESTA DE LA CASTANYERA

El passat divendres vam celebrar al cicle d’Educació Infantil la festa de la Castanyera. Les mestres es van disfressar d’aquest personatge entranyable i al so de cançons de la tardor vam menjar fruites típiques d’aquesta època de l’any. També vam preparar un “photocall” de la tardor, i els/les alumnes es van emportar a casa unes quantes castanyes. Ho vam passar molt bé!

El pasado viernes celebramos en el ciclo de Educación Infantil la fiesta de la Castanyera. Las maestras se disfrazaron de este personaje entrañable y con canciones del otoño de fondo comimos frutas típicas de esta época del año. También preparamos un “photocall” del otoño, y los alumnos/as se llevaron a casa unas cuantas castañas. ¡Lo pasamos muy bien!

Celebració del 9 d’Octubre

El passat 11 d’Octubre vam celebrar el dia de la Comunitat Valenciana al nostre centre. Vam començar el dia amb un manifest a càrrec dels alumnes de 5é, i vam continuar cantant i ballant la cançó “Llavors” de la Fúmiga tots junts. Després els alumnes d’Infantil, 1r i 2n cicle van passar el matí jugant a jocs tradicionals al pati i fent una manualitat. El 3r cicle va realitzar un campionat de pilota valenciana. Va ser un dia diferent on l’AMPA ens va convidar a un esmorzar especial! Vos deixem un resum de com ho vam viure en aquest vídeo:

El pasado 11 de Octubre celebramos el día de la Comunidad Valenciana en nuestro centro. Empezamos el día con un manifiesto a cargo de los alumnos de 5º, y continuamos cantando y bailando la canción “Llavors” de la Fúmiga todos juntos. Después los alumnos de Infantil, 1º y 2º ciclo pasaron la mañana jugando a juegos tradicionales en el patio y haciendo una manualidad. El 3º ciclo realizó un campeonato de pelota valenciana. Fue un día diferente en el que ¡el AMPA nos invitó a un almuerzo especial! Os dejamos un resumen de cómo lo vivimos en este vídeo:

Eixides 2n trimestre

Aquest trimestre, l’alumnat de 2n cicle ha realitzat diverses eixides extraescolars integrades en la PGA i relacionades amb els projectes interdisciplinars que realitzen a les aules.

Hem visitat la biblioteca municipal, la dessalinitzadora i hem vist un teatre d’anglés al Conservatori.

A més a més, 3r ha anat a la Plana Justa i 4t a la Marjal de Pego, a l’Ecoparc i a la Granadella a la repoblació forestal.

Calendari de matrícula 2023/2024

En l’enllaç de Conselleria http://www.ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado/normativa podran trobar tota la normativa i documentació.

Les sol·licituds es tramitaran de manera electrònica en https://portal.edu.gva.es/telematricula/ amb el DNI, NIE o certificat de registre de ciutadania de la Unió Europea.  Si el pare/mare o tutor/a disposa de passaport o un document diferent de NIE, pot demanar cita prèvia per a la tramitació de la matrícula al centre de primera opció.

CALENDARI-MATRICULA-2023-2024

L’AMPA del Mediterrània és COEDUCATIVA

El passat dimecres 23 de novembre, l’AMPA del Ceip Mediterrània van aportar dues activitats al centre, on l’alumnat va gaudir molt d’elles. Una de les activitats va ser “Contes Violeta”, on una parella d’artistes mitjançant la cançó i el conte, van transmetre a tot l’alumnat la importància de la igualtat.

Per altra banda, Casimir ens va dur una barreja de jocs de fabricats en madera i l’alumnat va poder manipular-lo i jugar amb ells en xicotets grups.

Va ser un matí molt entretengut on van transmetre una sèrie de valors que van arribar a tot l’alumnat.

Gràcies a l’AMPA vam poder realitzar aquestes dos fantàstics tallers.

Coeducacio-1-1

EIXIDA DEL SEGON CICLE AL “TEATRE DEL RAVAL” DE GANDIA

El passat dia 19 d’octubre l’alumnat del segon cicle anàrem a visitar el teatre del raval de Gandia per a veure l’obra « Pull and Play» on vam gaudir d’un espectacle relacionat amb la llengua de signes.

Després contemplaren les obres representades a les façanes dels edificis del mateix carrer. Finalment, participaren en uns tallers creatius relacionats en l’art al carrer, plasmant diferents formes i figures amb pintura plàstica.