Aneu a la barra d'eines

Reserva escola matinera

L’Escola Matinera és un servei que ofereix el nostre Centre, per als pares/mares que tenen que deixar als seus fills/es abans de les 9:00 h a l’escola. L’horari de l’escola matinera serà de 7:45 h a 9:00 h. Si estas interessat/da en utilitzar aquest servei, ompli el següent formulari, abans del 6 de setembre. Si es pot portar a terme, dins de la normativa Covid, se’ls avisarà del dia que començarà i el preu corresponent.

Escola Matinera

Reserva menjador setembre

Per tal d’organitzar el servei del menjador a setembre, aquelles famílies interessades hauran d’emplenar el formulari adjunt abans del 3 de setembre de 2021, a les 15 h.  El preu és el mateix (4’25€/dia), les ajudes de menjador sol·licitades es resoldran en breu. L’horari de recollida dels alumnes que es queden al menjador serà de 14:30 h a 15:00 h.

Reserva menjador setembre

Dies de la setmana(Required)

Acomiadament fi de curs infantil

Ja han arribat les vacances! Hem realitzat el següent ball per acomiadar-nos del curs i dels xiquets i xiquetes que passen a Primària. La pandèmia ens ha obligat a viure el col·le de forma diferent però tant els alumnes com les famílies heu passat de curs amb una nota excel·lent.  Que passeu bon estiu.

Una forta abraçada de les mestres d’infantil.

El CEIP Mediterrània de Xàbia guanya en el Dia de l’Esport convocat per la Fundació Trinidad Alfonso

El CEIP Mediterrània ha estat un dels sis centres educatius guanyadors del concurs de vídeos del Dia de l’Esport 2021 convocat per la Fundació Trinidad Alfonso. Una iniciativa que busca promoure l’activitat física entre els escolars de la Comunitat en el context del Dia Internacional de l’Activitat Física.

I ho ha fet en una edició amb una xifra rècord de participació en la qual s’han sumat 762 centres educatius i més de 250.000 joves. D’entre ells, 200 han elaborat un vídeo mostrant les activitats que van dur a terme durant la jornada sota la temàtica dels Jocs Olímpics i Paralímpics i, d’aquests, sis han estat seleccionats per un jurat i han aconseguit un xec regal valorat en 2.000 euros .

En el vídeo del CEIP Mediterrània, els alumnes i alumnes interpreten un rap, en el qual afirmen que s’han reunit per celebrar valors com la superació, la igualtat, el compromís, l’esportivitat, l’esforç, l’amistat i l’excel·lència. En ell, apareixen realitzant diferents disciplines esportives dels JJOO i Paralímpics, corrent amb torxes olímpiques de paper i cartolina i demostrant la seva responsabilitat al dur a terme tot això amb mascaretes en el cas dels més grans de sis anys com dicta la normativa.

El dilluns, 17 de maig, ens van fer entrega del xec regal.

Calendari de matrícula 2021/2022

En l'enllaç de Conselleria http://www.ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado/normativa podran trobar tota la normativa i documentació.

Les sol·licituds es tramitaran de manera electrònica en https://portal.edu.gva.es/telematricula/ amb el DNI, NIE o certificat de registre de ciutadania de la Unió Europea.  Si el pare/mare o tutor/a disposa de passaport o un document diferent de NIE, pot demanar cita prèvia per a la tramitació de la matrícula al centre de primera opció.

CALENDARI MATRÍCULA 2020-2021

Jornada de portes obertes

Per evitar acumulació de gent per sessió de portes obertes, només podran acudir, com a màxim, 2 persones per família.

jornada de portes obertes-2_page-0001

 

Cita prèvia

Nós Propomos: Aula Natura del Portitxol

L’alumnat que formem el CEIP MEDITERRÀNIA de Xàbia estem compromesos amb el nostre poble i  volem participar en la millora d'espais comuns per a l’aprofitament de tota la comunitat.

Aquest any, el tercer com a membres de Nosaltres Proposem, hem desenvolupat l’estudi de "Recuperació de l'Aula de la Natura del Portitxol" per convertir-la en Centre Excursionista.

Al llarg del primer trimestre s'ha treballat, dins la programació de sisè nivell: primer amb una visita al Portitxol per tal de prendre mesures i conèixer el lloc on anem a centrar el nostre treball i després en la pluja de idees, dibuixos de plànols, etc, per acabar amb la visió general del treball que s’ha resumit en la confecció d’una maqueta i 4 tríptics.

Enguany, com no podrem compartir amb altres companys d’Espanya i Portugal els resultats de l’estudi, hem fet gravacions explicant tot el procés.

Hem d’agrair a l’Ajuntament de Xàbia l’interès que sempre mostra pel nostre treball i que, també ens ajuda a créixer. Gràcies al senyor Alcalde i a la regidora d’Educació.  No podem deixar de nomenar a Ximo Bolufer, al que sempre demanem ajuda i sempre ens l’ha brindat.

També a la Universitat de València on es valora molt positivament el treball del CEIP MEDITERRÀNIA i la implicació de l’AJUNTAMENT.  En aquest quadrimestre utilitzaran el nostre treball 3 professors de Magisteri per a mostrar noves metodologies de treball a l’alumnat que en breu seran docents.  Agraïm a Xosé Manuel Souto, Diego García i Benito Campo, que voldrien estar aquí hui, però han començat les classes precisament esta setmana i s’han disculpat.

Hem deixat per al final el nostre agraïment a l’arquitecta xabiera INÉS SIVERA CARDONA, que ha programat i ha seguit dia a dia el desenvolupament del projecte.  Gràcies a ella entenem millor el que significa treballar “a escala” i podem gaudir d’una maqueta espectacular que tots i totes podeu veure.

Somiem amb un lloc únic per començar rutes a peu per a tota la gent del nostre poble i aquella que ens visita!