Participem en una tesi sobre consum d’aigua

El matí del 31 de gener ha estat amb nosaltres Rubén Villar Navascués, de l’Institut Interuniversitari de Geografia, Universitat d’Alacant, que està realitzant una tesi sobre consum d’aigua i sequeres al litoral d’Alacant.

El projecte té com a finalitat millorar el coneixement dels hàbits de consum d’aigua i la percepció del servei.

Des d’un primer moment AMJASA ha pensat que podria encaixar amb alguns dels projectes que estem desenvolupant al centre. A Rubén, li ha semblat molt interessant la tasca que estem fent, fins i tot per incloure-la en la seva tesi, com a exemple de bones pràctiques per fomentar la conscienciació ambiental.

Estem molt il·lusionats amb la varietat de camins pels quals estem avançant. Veiem al nostre alumnat il·lusionat (Rubén s’ha impressionat amb l’atenció i participació dels xiquets i xiquetes en els temes que plantejava) amb el seu treball diari i els veiem créixer dia a dia.

Josep Lluís Henarejos, gerent d’AMJASA i Darío Martín, coordinador de competitivitat, han estat en el Col·legi per tractar temes més específics amb Rubén.