El nostre menjador escolar ja ha fet la primera parada del projecte “Tastant la nostra Terra”, i la comarca triada per a començar aquest viatge gastronòmic ha sigut La Safor.
Al llarg d’aquestes setmanes, l’alumnat ha participat en tallers i activitats d’investigació per conéixer millor aquesta comarca tan rica i diversa: han descobert els seus paisatges mediterranis, pobles costaners, tradicions, oficis i festes populars.



Per a culminar el treball, hem celebrat la jornada gastronòmica dedicada a La Safor, on s’ha servit un menú especial inspirat en la seua cuina tradicional que té com a plat principal la fideuà. Els xiquets i xiquetes han pogut tastar sabors típics de la zona i aprendre una mica més sobre la seua cultura a través del menjar.

Amb aquesta experiència, continuem aprenent i gaudint de la nostra terra… ja tenim ganes de descobrir quina serà la pròxima comarca protagonista!
Nuestro comedor escolar ya ha hecho la primera parada del proyecto “Tastant la nostra Terra”, y la comarca elegida para comenzar este viaje gastronómico ha sido La Safor.
A lo largo de estas semanas, el alumnado ha participado en talleres y actividades de investigación para conocer mejor esta comarca tan rica y diversa: han descubierto sus paisajes mediterráneos, pueblos costeros, tradiciones, oficios y fiestas populares.
Para culminar el trabajo, hemos celebrado la jornada gastronómica dedicada a La Safor, en la que se ha servido un menú especial inspirado en su cocina tradicional que tiene como plato principal la fideuà. Los niños y niñas han podido degustar sabores típicos de la zona y aprender un poco más sobre su cultura a través de la comida.
Con esta experiencia, seguimos aprendiendo y disfrutando de nuestra tierra… ¡ya tenemos ganas de descubrir cuál será la próxima comarca protagonista!
