II JORNADES DE BONES PRÀCTIQUES EDUCATIVES HORTA NORD

Els dies 28 i 29 de juny el Centre Cultural Rausell de Meliana ha acollit les II Jornades de bones pràctiques educatives de l’Horta Nord, organitzades pel CEFIRE de Sagunt i promogudes per la inspectora de zona, Núria Soler, amb el suport de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Meliana.

Tot el professorat del CEIP MEDITERRANI ha participat en les jornades i han resultat molt enriquidores. S’han tractat diversos temes i exposat diferents experiències, com ara les situacions d’aprenentatge i l’avaluació competencial de la LOMLOE, ‘Una mirada cap al canvi’ del CEIP Princesa d’Astúries d’Elx, els projectes del Departament de Tecnologia de l’IES La Patacona d’Alboraia, el programa ‘Grups Multinivell’ del CEIP El Crist de Meliana, ‘Connectats: impulsant el talent’ del CEIP Rei en Jaume de Tavernes Blanques i l’aprenentatge-servei com a ferramenta de transformació social.