ACOMIADAMENT SISÉ PROMOCIÓ 2013-2022

Avui és l'últim dia del curs 2021-2022 i hem aprofitat per acomiadar als amics i amigues de sisé de la promoció 2013-2022.  Les tutores que han tingut al llarg d'infantil i primària els han lliurat un diploma recordatori i les classes de tercer, quart i cinqué els hem ballat unes danses tradicionals valencianes que hem aprés en un taller de dansa la llarg del curs. Les xiquetes i xiquets de sisé ens han delectat amb un ball i per acabar-ho tot, els hem donat una sorpresa interpretant tota l'escola la cançó "Nous Camins".  Com podeu veure un dia amb molta música però sobretot amb moltes emocions per l'etapa que ara comencen, 
Bon viatge sisé !!
LLIURAMENT DE DIPLOMES
ELS ARQUETS DE TERCER
LA MAGRANA 5é A
NOUS CAMINS, TOTA L’ESCOLA

ELE BALL DE SISÉ
EL BALL DE QUART
LA MAGRANA 5é B