ENS VISITA CARME MIQUEL

  
   Carme Miquel (la Nucia, 1944 - València, 2019) fou docent i escriptora. És l’autora dels primers llibres de text per a l’ensenyament del valencià: Milotxa, Vola, Topi!, Parotet i Sucret. Al llarg de la seua vida va ser guardonada amb diversos premis, com el de Novel·la Ciutat d’Alzira per "Aigua en cistella" (Bromera, 1998) o el de la Crítica dels Escriptors Valencians, en reconeixement a la seua trajectòria (2016). Entre les seues obres destaquen "Un estiu a la Marina Alta", "Uns papers en una capsa", "La mel i la fel", "A cau d’orella", "Murmuris i crits", "L’amenaça de les grues", "La tortuga Caterina" i la col·lecció «Els contes de Marc».

  El dia 1 d’abril, Carme va visitar la nostra escola on compartirem moments molt agradables, ens parlà dels seues llibres i de la seua tasca com a escriptora i com a mestra. Els més majors li feren una entrevista a través de la qual coneguérem la seua vida, les seues obres literàries, com començà a ser mestra, el seu compromís pel valencià, per la nostra terra…

  Des d'ací podeu veure un resum de la Setmana Literària 2015. 


  Si voleu conèixer més sobre Carme Miquel podeu consultar la Viquipèdia o la seua pàgina web carmemiquel.com