Premi podcast

El “Teatro Real de Madrid“, dins del “Proyecto LÓVA“, premia el Podcast de la classe de 1r ESO D de l’IES Vicent Andrés Estellés de Burjassot.

L’alumnat de la classe de 1r ESO D de l’IES Vicent Andrés Estellés, que forma la companyia d’òpera ‘L@s Pelotas‘, dins del “Proyecto LÓVA (“La Ópera como Vehiculo de Aprendizaje”), va rebre la gran notícia dijous passat 8 de febrer. Després de participar com a companyia activa en les sol·licituds d’un dels sis kits de ‘Cajas para hacer LÓVA‘, a nivell nacional, amb un podcast realitzat per tots els membres de la companyia, el jove grup ha sigut premiat amb un d’aquests kits compost per dues caixes: una caixa d’eines perquè la companyia construïsca tot el que la imaginació permeta i una caixa de campanes afinades per a jugar amb la música i compondre estupendes melodies.

 La coordinació del “Proyecto LÓVA”, dins del “Departamento de Promoción Cultural y Nuevas Audiencias del Teatro Real de Madrid”, ha qualificat la tasca com a ‘fantàstica i entusiasta’, i prompte ens faran arribar les caixes.

 L’estrena de l’òpera de la companyia està prevista per al dia 28 de maig en la Sala d’actes de la Casa de la Cultura de Burjassot.