Diàlegs fotogràfics

Al llarg del primer trimestre, els alumnes de Cultura Audiovisual de 1r de Batxillerat, han estat treballant en equip sobre les possibilitats de la fotografia com a llenguatge a través de l’escala de plans, l’angulació de la càmera o la composició; així com les possibilitats tècniques utilitzant la distància focal o il·luminant les seues escenes amb finalitats expressives.

També han investigat i compartit les seues conclusions a l’aula sobre l’obra de László Moholy-Nagy, John Heartfield, Man Ray, Ansel Adams, Henri Cartier-Bresson, Ouka Leele i, sobretot, les possibilitats creatives de l’objecte surrealista.

Conjuminant tot aquest aprenentatge han realitzat una sèrie de fotografies en les quals han pogut aprofundir en les possibilitats tècniques i expressives en un projecte personal que les seues màximes eren l’experimentació i la llibertat creativa.

Tot aquest procés ha cristal·litzat en una exposició dels seus treballs que pot veure’s en l’hall de l’institut sota el títol, «Diàlegs entre l’experimentació i l’inconscient: fotografies surrealistes»