Activitat sobre L´alimentació com a procés de transmissió de cultura sense faltar el ritme-activitat cultural què ha segut molt enriquidor per a l´alumnat per a la seua creativitat.

Les festes condicionants de costums alimentaris? Tant optar per una alimentació saludable, basada en fruites i verdures, perquè arribin les festes que signifiquen «gaudir» i s’associe a: Hidrats de Carboni, sucres i fregits… Això fa pensar i així ho hem traslladat a una experiència vivencial contrastant: sabors, colors, i ritmes dins del que és cultural. Primer assaborir els bunyols típics al carrer amb la seva xocolata calenta, després passejar pel mercat central de València, observant les parades de fruites, verdures, fruita seca, carns, peixos,…mirar cap a on mirem: la llotja, Santa Caterina , el Miquelet,…carrers plens de color, llum, sabor,…tot és gaudir i així ho hem viscut guiats pel ritme d’una ciutat sorollosa com és la nostra. València esclata aquests dies fallers en sons diferents: batucades, bandes de música, petards,…amb la mascletà que marquen un ritme estrepitós que donen vida, llum, color i sabor. Tot plegat en una jornada que s´ha fet meravellosa gràcies a la participació del grup d´Educació Infantil de la tarda. Gràcies xiques i xics per la vostra participació i compromís!