Sensibilització d’escolars de primària sobre la situació dels refugiats i en col·laboració amb ACNUR.

El professorat dels mòduls de Metodologia de la Intervenció Social, Context de l'Animació Sociocultural i Animació i Gestió Cultural va proposar al grup de 1r d'Animació Sociocultural i Turística realitzar una intervenció per a la difusió i sensibilització d'escolars de primària sobre la situació dels refugiats i en col·laboració amb ACNUR. La intervenció, realitzada els dies 10 a 12 de novembre, va consistir en una ‘Gymkhana” de jocs en base uns materials d'exposició cedits per ACNUR. Vam comptar amb la col·laboració de 4 grups d'escolars dels centres d'infantil i primària de la localitat (CEIP). Concretament van participar: CEIP La Constitució (1 grup de 5é i dos grups de 6é)i el Col·legi Puríssima Concepció (1 grup de 3r).

Mensaje Acnur - JUAN JOSE GALVEZ MARI

L'activitat d'aprenentatge servei es va desenvolupar , complint els objectius que ens havíem proposat i amb molta satisfacció de l’alumnat de primària que va participar, així com del professorat que els acompanyava. El grup d'alumnat va fer un treball de qualitat, posant en pràctica les competències professionals del cicle. Cada vegada més, estem convençuts que aquestes metodologies actives i intermodulars són font de motivació i aprenentatge significatiu. Finalment, encara que ja ho vam fer en el procés, donar les gràcies a ACNUR i als col·legis de la localitat i l'enhorabona a l'alumnat d'1 GSAN pel seu bon treball per a dur-lo a terme

#aprentatgeservei, #competencies, #activitatscipfpfaitanar, #ajudarefugiats, #sensibilització_ACNUR, #eAcnur, #refugiados, #aprendizajeservicio, #competenciasprofesionales, #actividadescipfpfaitanar, #ayudarefugiadosACNUR, #sensibilización_ACNUR