Actividades primer trimestre

Durant el primer trimestre del curs 2021-22 s'han realitzat diverses activitats interessants; dos d'elles guiades per un professional de l'animació sociocultural i turística, Marc Brell i López, que han beneficiat als grups de 1r de grau superior en educació infantil en el seu torn de vesprada i al grup de 1ºde grau d'animació sociocultural i turística; i una altra d'elles, una eixida a Play Radio on el grup d'animació va poder conéixer un estudi de radi i valorar la importància de la difusió en el seu camp d'actuació professional.

Concretament han sigut:

●    Una demostració-taller de Kamishibai – Tècnica que, literalment significa "drama de paper", és una manera de contar històries que es va originar en els temples budistes del Japó en el segle XII. Manera de contar contes a través d'unes làmines. En aquesta activitat l'alumnat del grau superior en educació infantil va poder descobrir un recurs tècnic per a l'estimulació i desenvolupament de la infància.

Marc brell- metodologia - JUAN JOSE GALVEZ MARI

●    Visita i coneixement d'un estudi de radi, “Play Ràdio”.

Notícia en el Facebook de Play Ràdio: https://www.facebook.com/Playradiovalencia/photos/a.925960340759860/4507696112586247/

Marc brell- kamishibai - JUAN JOSE GALVEZ MARI

●    Taller de metodologia de la intervenció social – dirigit al grup d'animació sociocultural i turística, on es va poder valorar la planificació com a procés fonamental i un exemple d'intervenció en context real.

Visita Play Radio - JUAN JOSE GALVEZ MARI
Visita Play Radio1 - JUAN JOSE GALVEZ MARI

#cipfpfaitanar #fp #ciclosformativos #ciclesformatius #experienciaseducativas #aprendizaje_FP