LA SOSTENIBILITAT AL PLAT

La Sostenibilitat al Plat és un projecte executat des de 2016 per CERAI i que és finançat per la Conselleria de Trasparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, l’Ajuntament de València i la Conselleria d’Agricultura entre altres.

Amb aquest projecte, es busca, a través de l’educació per al desenvolupament, contribuir a la transformació del model de restauració escolar cap a un model inclusiu, equitatiu i sostenible. Amb això, es vol ser part del repte que marca l’Agenda 2030 i contribuir en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

CERAI ÉS PART DE LA PLATAFORMA ESCOLES QUE ALIMENTEN i ha impulsat la Xarxa d’horts escolars del PV

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies