LA SOSTENIBILITAT AL PLAT

La Sostenibilitat al Plat és un projecte executat des de 2016 per CERAI i que és finançat per la Conselleria de Trasparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, l’Ajuntament de València i la Conselleria d’Agricultura entre altres.

Amb aquest projecte, es busca, a través de l’educació per al desenvolupament, contribuir a la transformació del model de restauració escolar cap a un model inclusiu, equitatiu i sostenible. Amb això, es vol ser part del repte que marca l’Agenda 2030 i contribuir en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

CERAI ÉS PART DE LA PLATAFORMA ESCOLES QUE ALIMENTEN i ha impulsat la Xarxa d’horts escolars del PV

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies