DIA DE LA PAU 2024

Al llarg d’aquesta última setmana totes les classes de l’escola hem estat treballant el tema de la Pau i la Solidaritat, reflexionant i promovent accions encaminades a una escola i, per tant, una societat més pacífica, més amigable. Així el dia 30 de gener pel matí celebràrem una cursa solidària on participàrem tot l’alumnat del centre, el professorat, representants de les famílies i representants del personal del menjador. Per acabar les activitats del dia, per la vesprada llegirem un manifest i cantarem i ballarem cançons referents de la Pau.

MANIFEST DIA DE LA PAU

Avui, 30 de gener, celebrem el Dia de la Pau. Les persones de tot el món uneixen les seues veus per tal de reivindicar la injustícia que estan vivint les persones que viuen en situació de conflicte bèl·lic.

Volem reclamar el dret a viure en pau, volem els mateixos drets per a tots i totes, independentment del país on nasquen, no importa la raça, no importa la cultura.

Volem que es respecte el dret a la vida, volem que s’acaben les explosions, volem que els governants reaccionen, volem caminar junts per aconseguir la Pau, volem un món just on tots i totes puguem somriure.

No volem més destruccions, no volem més morts, exigim diàleg davant el conflicte, no oblidem que els xiquets i les xiquetes són els més vulnerables davant aquesta situació.

Volem un món millor. És un gran repte que hem d’assolir amb la col·laboració i complicitat de totes les institucions.

Des del CEIP Mediterrani cridem un rotund: «VOLEM LA PAU !»