EXPOSICIÓ CONNEXIONS A L’IMC

El dilluns 3 d'abril de 2023, la classe de 4t de primària vam anar a una exposició col·lectiva d'artistes de Meliana i vam elegir al pintor Vicent Pedrós, que és un antic professor del Mediterrani, per a que ens explicara el seu quadre i durant la visita ens ha fet un "truc de màgia" amb els colors primaris i hem acoinseguit els colors secundaris i també hem conegut els complementaris i fins i tot el que era la saturació d'un color.

A l'exposició també hem vist quadres i escultures d'altres autors de Meliana, el que més ens va agradar van ser el de Vicent, El de Frida Khalo, el de Vicent Bayarri, l'escultura de Susana Botana, el de Josep Arnau i el d'Irene Remón.

Al final, Vicent ens ha firmat alguns autògrafs i s'hem fet una fotografia per al record. Ens ha agradat molt, especialment el truc de la mescla de colors.

 

Notícia elaborada per: Joaquín Martínez, Aitana Rodríguez, Alma Laderas i Ulises López.