PLE INFANTIL A L’AJUNTAMENT DE MELIANA

Dia 27 de Gener de 2023, la classe de quart hem anat a l’Ajuntament de Meliana i s’hem reunit amb l’Alcalde i el Regidor d’Educació de Meliana. També ha vingut el Col·legi Sagrado Corazón i nosaltres, el Mediterrani.

Han pujat sis persones del Sagrado Corazón i del cinc persones del Mediterrani i han llegit uns textos que portàvem preparats amb propostes de millora per al poble.

A continuació l'Alcalde ens ha explicat coses del poble i ha contestat a les nostres propostes, del que li pareix bé i mal, d’alguns projectes que ja han fet i d’altres que van a posar en marxa. Ens ha contat molt bé les coses de Meliana.

Després li hem preguntat coses personals a l’alcalde i ens ha contestat molt bé. Ens ha explicat quin és el seu esport favorit, que li agrada fer en el temps lliure, també que té un gos...

I per acabar s’hem fet una foto totes juntes i ens han regalat unes llibretes. Ens ha agradat anar a l’Ajuntament i conèixer a l’Alcalde i al Regidor, s’ho hem passat molt bé i hem conegut coses interessants del nostre poble.

 

Laura, Alma. Elena i Leire.

Si voleu veure el Ple Infantil complet el polseu ací.  PLE INFANTIL 21-01-2023