Projecte d’Agrupació de Centres MEFP (2022-2024)

Transformació de centres d’educació secundària en Comunitat d’Aprenentatge

Demà dimecres, 10 d’abril està prevista una sessió formativa del projecte “AGRUPACIONS ESCOLARS” del MEFP, en el que participa el nostre centre juntament amb l’IES ROCES de Gijón (Astúries) i l’IES SERRA DE MIRAMAR de VALLS (Tarragona).

Aquesta formació tractarà sobre les implicacions negatives en l’educació que pot tenir el fet de creure en neuromites i neuroedumites

PONENT:SANDRA RACIONERO PLAZA. Doble doctorat en Psicología i Currículum per la University of Wisconsin-Madison. És profesora en la Universitat de Barcelona, investigadora en socioneurociència i la 8ª científica del món en child sexual abuse.

Dr. Sandra Racionero-Plaza

HORA: De 17:30 a 19 hores.

DIA: 10 d’abril de 2024 (dimecres).

El format serà en VIDEOCONFERÈNCIA. Adjuntem l’enllaç: Feu click ací.

________________________________________________________________________________________________________________________

Des d’aquest projecte d’Agrupacions de Centres Educatius del MEFP, en el que estem treballant l’IES Roces de Gijón , l’IES Serra de Miramar de Valls i nosaltres,  hem organitzat una xarrada de formació sobre els REPTES EDUCATIUS PER A LA SOCIETAT ACTUAL: PROPOSTES I ENFOCAMENTS DE FUTUR, impartida per RAMÓN FLECHA. Està prevista per al proper dimecres, 31 de gener a les 16;30h. per videoconferència.

Xarrada-Ramón-Flecha