Erasmus+

Logotip de Xarxa FPEl nostre centre està adherit al programa XarxaFP, una associació europea sense ànim de lucre creada el 1999 que reuneix 35 ciutats de 15 estats de la UE que treballen conjuntament en la mobilitat i la innovació de FP. Junts representen més de 600 centres de FP, que inclouen més de 250.000 estudiants de FP.

Xarxa FP va ser fundada el 1999 per l’Ajuntament de Barcelona que va proposar la creació d’una xarxa de ciutats amb l’objectiu de promoure una infraestructura sostenible entre administracions locals, empreses i centres de formació professional i educació (FP) per tal de desenvolupar estratègies comunes de mobilitat per formació professional en estreta cooperació amb els sectors productius de la ciutat.

Avui reunim 35 ciutats europees diferents de 15 estats compromesos amb l’FP: Alcoi (ES), Anvers (BE), Barcelona (ES), Berlín (DE), Breda (NL), Brussel·les (BE), Constanta (RO), Espoo (FI), Gandia (ES), Granada (ES), Hamburg (DE), Herning (DK), Kokkola (FI), Kuopio (FI), Lovaina (BE), Lisboa (PT), Lublin (PL), Madrid (ES), Mislata (ES), Munic (DE), Oulu (FI), Palermo (IT), Praga (CZ), Reus (ES), Roma (IT), Rovaniemi (FI), Sète (FR), Skelleftea (SE), Tartu (EE), Toulouse (FR), Ventspils (LV), Vejle (DK), Viborg (DK), Westerburg (DE), Zwolle (NL).

Xarxa FP organitza pràctiques laborals per a estudiants d’FP i formacions per a professors d’FP de ciutats europees membres de la xarxa. Cada any al voltant de 500 joves estudiants europeus i gairebé 300 professors de FP participen en accions de formació en mobilitat.