8 DE MARÇ – DIA DE LA DONA

El CEIP Lluís Vives d’Ontinyent forma part d’un projecte pilot de la Conselleria anomenat “COEDUCACENTRES”. Per això i per la implicació i sensibilització de tota la Comunitat Educativa en la coeducació, sempre participem en xicotetes accions per commerorar el 8 de març, dia de la dona.

Enguany,  s’hem adherit a la campanya proposada per l’àmbit de coeducació CEFIRE que, des de l’entorn Moodle anomenat COEDUCAXARXA han coordinat aquesta campanya per a commemorar el 8 de març. La campanya s’anomena:

PER UNA IGUALTAT INFINITA,  i es tracta d’una campanya creada per Isabel Gallardo Sánchez, creadora, junt amb Itziar Prats, del projecte «El latido de las mariposas». Si cliqueu sobre el nom del projecte, podreu saber més sobre elles.

Aquest va ser el cartell motivador que vam enviar a les famílies per aconseguir fer, quantes més papallones de ganxet, millor, i també un altre amb les primeres papallones que vam tindre.

 

I el resultat va superar les nostres expectatives, gràcies a la implicació de tota la Comunitat Educativa. Mireu el següent vídeo i ho podreu comprovar: