Borsa de treball de l’IES Sixto Marco

IMPORTANT: Per a entrar en la Borsa de Treball fes clic en la imatge superior. També pots fer clic directament en la icona de la Borsa de Treball que tens en EINES DEL CENTRE.

Des de l’IES Sixto Marco sempre hem tingut especial interés i atenció a procurar que els nostres alumnes i exalumnes tinguen un bon sistema per a trobar treball. Hem tingut bosses de treball des de fa temps, i per això, hem realitzat esta pàgina amb el mateix fi. Creiem que la gestió de les ofertes d’ocupació pot ser més àgil utilitzant les ferramentes online.

Des d’ací animem a les empreses, alumnes i exalumnes a utilitzar este portal perquè podem aconseguir l’objectiu que ho promou.

Per a poder utilitzar-ho és necessari crear-se un compte en la web, introduint les dades del nom, direcció email vàlida, etc. Posteriorment, la plataforma envia un correu de comprovació a eixe email per a validar el compte, i la pròxima vegada que es connecte haurà de seleccionar si és una empresa o un alumne per a poder disposar de les ferramentes adequades.

Per a qualsevol dubte o problema, poden enviar un email a fct@isixtomarco.es.