Convivència

Commemoració del Dia Internacional de la Dona

2 d'abril de 2019
Publicado en

Amb motiu de la celebració del dia internacional de la dona (8 de març) el dia 7 de març es va realitzar un breu acte de lectura d’un manifest a càrrec d’alumnat de batxillerat i l’exposició d’una pancarta elaborada per estudiants de diferents cursos. Aquest acte va tindre lloc en les porxades del centre, on es va penjar la pancarta commemorativa. A més, durant el mes de març passat, les alumnes i els alumnes de l’I.E.S. Sixto Marco han elaborat diferents murals sobre escriptores i científiques que han destacat al llarg de la història per a celebrar el dia internacional de la dona. Aquests murals s’han exposat en l’hall del centre.

Desde el grup de convivència i igualtat volem agrair a tot el professorat i alumnat que ha dedicat el seu temps i esforç perquè aquesta activitat fora possible, especialment al departament de calçat, de castellà, valencià i física i química, així com als grups 3PMAR , Grup Especial de Formació Bàsica ,PR4, grups de secundària i cicles de calçat

Ací us vam mostrar fotos d’aquests treballs i alguns moments de la confecció d’aquesta pancarta. Moltes a gràcies a totes i tots.

Grup de Convivència i Igualtat.