Formació i Orientació Laboral

CRITERIS D'AVALUACIÓ

FOL

NEUS FLORES ENS ADVERTEIX DE L’IMPACTE DE LA PRODUCCIÓ TÈXTIL I ELS RESIDUS EN EL MEDI AMBIENT

25 de gener de 2022
Publicado en ,

Neus Flores és una jove dissenyadora i activista mediambiental il·licitana que ha impartit recentment en l’IES Sixto Marco el Taller de Moda Sostenible dirigit als alumnes de Patronatge i Moda. Després de presentar-nos la seua última col·lecció “Círculo”, Flores ha dirigit el procés de disseny i fabricació de complements de moda vaquera utilitzant materials reciclats.

La indústria de la moda és en l’actualitat la 2a més contaminant del món, i, aspectes com la sostenibilitat i la gestió dels residus derivats de la indústria tèxtil han sigut dues dels aspectes més rellevants que la dissenyadora de moda sostenible i professora en cursos i tallers d’upcycling ha volgut destacar.

El seu taller ha aconseguit acostar-nos a la necessitat d’afrontar l’impacte en el medi ambient que la moda ràpida (el subministrament constant de nous estils a preus molt baixos) ha provocat en les últimes dècades i entendre que existeixen soluciones creatives i originals per a donar resposta a aquesta problemàtica.

DONES EMPRENEDORES IL·LICITANES

25 de gener de 2022
Publicado en

L’IES Sixto Marco ha rebut durant aquest curs escolar la visita de dues dones emprenedores de la nostra ciutat. Esther Sigüenza en plena pandèmia del Covid-19 va ser acomiadada del seu treball de tota la vida i, això va ser, precisament, el que la va animar a perseguir el seu somni i obrir, al setembre del 2020, la seua botiga de roba en ple cor de la ciutat d’Elx. Aquest xicotet negoci de moda ha aconseguit en poc més d’un any ser un referent en el comerç local il·licità i Esther ha animat als alumnes de Grau Superior a perseguir amb il·lusió els seus somnis i a creure fermament que és possible aconseguir allò que se somia.