EXÀMENS FINALS DE 2n DE BATXILLERAT (ACTUALITZACIÓ)

30 de Març de 2021
Publicado en

2ºBA MAYO 2021

EXÀMENS DE PENDENTS ESO

30 de Març de 2021
Publicado en
Examenes pendientes ESO 20-21

LLIURAMENT DE CERTIFICATS ERASMUS+

30 de Març de 2021
Publicado en

El passat 26 de Març va tindre lloc el lliurament de diplomes als alumnes participants en la mobilitat duta a terme a Elx.

Després de quasi tres anys de participació en el projecte, la mobilitat espanyola es va realitzar de manera virtual, i professors i alumnes van posar fermall final a la cooperació internacional lluint samarreta Erasmus+, amb disseny elaborat per la professora del departament de plàstica i dibuix, Carolina Fernández.

On March 26, the diplomes were awarded to the students participating in the mobility carried out in Elx.

After almost three years of participation in the Project, the Spanish mobility was carried out virtually, and teachers and students put the final touch on international cooperation wearing an Erasmus+ t-shirt, with a design made by Carolina Fernández, teacher of Art in the Sixto Marco Secondary School.

 

AVÍS IMPORTANT

25 de Març de 2021
Publicado en

S’informa a  la comunitat educativa de l’IES Sixto Marco que demà, 26 de març , les classes del torn del matí acabaran a les 14.10 h. pel fet que es procedirà a la vacunació massiva contra la COVID-19 del personal del centre.

Tampoc hi haurà classe a la vesprada. El centre romandrà tancat.

 

 

La Direcció

DIA DE LA DONA

13 de Març de 2021
Publicado en

8 DE MARÇ
DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Aquesta setmana hem celebrat el 8 de Març, Dia internacional de la Dona.

Hem recorregut la història, i hem conegut a moltes dones que han fet grans aportacions a la societat, a la cultura, a la ciència, a l’esport,
a la tecnologia, a la literatura…  Ja heu vist que ens hem quedat sense espai!!!

El Sixto Marco està ple de dones que van fer, fan, i faran… que van ser, són i seran el que elles vulguen, el que elles somien.

Gràcies a tots i totes, homes i dones, que treballeu cada dia al Sixto Marco per al fet que la igualtat de gènere seguisca una realitat plena.