Aneu a la barra d'eines

IMPORTANT:

  • ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE LA MASCARETA EN TOT EL RECINTE DEL CENTRE.
  • ESTÀ PROHIBIT L'ÚS DEL MÒBIL EN TOT EL RECINTE DEL CENTRE.

TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES CONVOCATÒRIA 2021-2027.

8 de Desembre de 2021
Publicado en , ,

S’obri el termini per a la presentació de mèrits quant a l’Accés a les Accions de Mobilitat Erasmus+ per a professors d’Educació Superior (Cicles Formatius de Grau Superior) de l’IES Sixto Marco.

 El període i lloc de lliurament dels mèrits serà: del   10/12/2021 al 17/12/2021 en la Secretaria del Centre

                 

RESULTATS BAREMACIÓ ERASMUS+

8 de Desembre de 2021
Publicado en , ,

Es publica en el tauler d’anuncis del centre la relació d’admesos en la selecció de personal docent i no docent per a mobilitats de Grau Superior de la convocatòria Erasmus+ Superior 2020.

EL SIXTO MARCO CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

8 de Desembre de 2021
Publicado en

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, i aquest any, de nou hem alçat la veu per a reivindicar que entre tots hem d’acabar amb el dolor i el patiment de tantes i tantes dones i xiquetes.

Els alumnes de batxillerat han preparat un manifest que han llegit en un acte molt emotiu, en el qual també han representat una escena per donar visibilitat a tots els tipus de violència que pateixen les dones. D’altra banda, els alumnes de l’ESO han treballat la situació de la dona a la Unió Europea, i com a resultat han elaborat un mapa amb informació i dades de la violència contra les dones en cadascun dels països de la UE. També han confeccionat el mapa del 25N i la UE.

A les aules s’han realitzat activitats de visibilització i conscienciació per a que tots els alumnes siguen conscients de tot el dolor que causa este tipus de violència, i de que la col·laboració de tots és molt important per acabar amb ella.

Moltes gràcies a tots per la vostra implicació! Esperem que arribe el dia en que no siga necessari reivindicar res el 25 de Novembre, perquè s’haja erradicat la violència contra les dones.

Tots junts ho aconseguirem!!!

MOBILITAT ERASMUS+ A IZMIR (TURQUIA)

1 de Desembre de 2021
Publicado en

Professors i estudiants de primer de batxillerat de l’IES Sixto Marco van realitzar la setmana passada la primera de les mobilitats planificades en el projecte Erasmus+ Escolar (Acció Clau 2: Cooperació per a la innovació i intercanvi de bones pràctiques) en el qual participem centres educatius d’Espanya, Polònia i Turquia: 2020-1-PL01-KA229-082086_2: Education Through Technology (ETT).

Read more

OBERT EL TERMINI PER A LA PRESENTACIÓ DE MÈRITS PER A l’ACCÉS A LES ACCIONS DE MOBILITAT ERASMUS+ PER A PROFESSORS D’EDUCACIÓ SUPERIOR (GRAU SUPERIOR)

19 de Novembre de 2021
Publicado en

CONVOCATÒRIA 2020

S’obri el termini per a la presentació de mèrits quant a l’Accés a les Accions de Mobilitat Erasmus+ per a professors d’Educació Superior (Cicles Formatius de Grau Superior) de l’IES Sixto Marco.

El període i lloc de lliurament dels mèrits serà del 22/11/2021 al 29/11/2021 en la secretaria del centre.