IMPORTANT:

  • ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE LA MASCARETA EN TOT EL RECINTE DEL CENTRE.
  • ESTÀ PROHIBIT L'ÚS DEL MÒBIL EN TOT EL RECINTE DEL CENTRE.

CIUTAT SOSTENIBLE

20 de gener de 2022
Publicado en

Des de fa quasi una dècada, la cooperació intergovernamental en temes urbans entre països membres de la UE es ve centrant especialment sobre la sostenibilitat urbana. La Carta de Leipzig sobre Ciutats Europees Sostenibles és el document que recull el consens aconseguit a nivell europeu en aquest tema.

L’alumnat de 1r d’ESO de l’IES Sixto Marco ha estudiat diferents parts que ha de tindre una ciutat sostenible, per això s’ha creat una maqueta i s’han fet rutes per la ciutat en les quals s’analitzen punts forts i febles de la nostra ciutat respecte a la sostenibilitat, amb propostes de millores que farem arribar a l’Ajuntament.

Read more

XARRADES SOBRE EUROPA

20 de gener de 2022
Publicado en

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Elx ha impartit als alumnes de 2n de batxillerat una xarrada sobre Europa, on ha tractat els temes d’Erasmus, Cos Europeu de Solidaritat i Discover EU.

CONCURS DE RELATS NADALENCS

23 de desembre de 2021
Publicado en , ,

Dimarts passat 21 de desembre es va celebrar el lliurament de premis de l’I Concurs de relats nadalencs IES Sixto Marco. Els departaments de Castellà i Valencià han organitzat aquest concurs, i el jurat destaca que els treballs rebuts són de molta qualitat, i sobretot, tenen molta creativitat i imaginació.

Podeu llegir els tres relats en els documents que acompanyen aquesta notícia. Volem agrair a l’AMPA la seua col·laboració, sempre tan important! I per descomptat també volem agrair als departaments de Castellà i Valencià aquesta iniciativa tan bonica.

Els guanyadors han sigut els següents:

1r premi: Des de la Finestra. De Sandra Cano (4ESOB)

2n premi: Les flors d’Amanda. De Daniela Alberola (3ESOB)
3r premi: Llums d’esperança. De Mireya Zarzoso (4ESOB).

NADAL A EUROPA

22 de desembre de 2021
Publicado en ,

Aprofitant els dies previs al Nadal, els alumnes de 3r d’ESO en l’assignatura Geografia i Història, han estat elaborant un joc nadalenc l’objectiu del qual del joc era identificar cadascuna de les banderes dels països que formen part de la Unió Europea amb el nom i la tradició nadalenca corresponent. Prèviament han hagut d’elaborar i pintar les banderes dels països. Una vegada elaborat totes les fitxes havien d’apuntar en les paperetes les respostes correctes sobre cada país, bandera i tradició.

Read more

UN AMBAIXADOR IL·LICITÀ DAVANT LA UNIÓ EUROPEA

12 de desembre de 2021
Publicado en ,

L’IES Sixto Marco participa en un projecte que fomenta el coneixement del Parlament.

Font: Un embajador ilicitano ante la Unión Europea – Información (informacion.es)

Read more