ERASMUS + TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES

18 de novembre de 2020
Publicado en

CONVOCATÒRIA 2020

S’obri el termini per a la presentació de mèrits quant a l’Accés a les Accions de Mobilitat ERASMUS+, Associacions estratègiques, per a alumnes de 4t d’ESO.

El Període i Lloc de lliurament dels mèrits serà: de les 12.00 hores del 23/11/2020 a les 14.00 del 04/12/2020 en la Secretaria del Centre. Qualsevol instància presentada fora de termini  quedarà fora del procés de selecció.

INSTANCIA ERASMUS_ALUMNOS_DEFINITIVO

ACTUALITZACIÓ SIP

12 de novembre de 2020
Publicado en

D’acord amb la petició que ens ha realitzat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, us comuniquem que és molt important que les famílies actualitzen en la seua targeta SIP, el número de telèfon, correu electrònic i adreça, atés que els resultats de casos positius o de contactes estrets són comunicats des dels centres de salut pública als telèfons que figuren en l’esmentada targeta SIP.

L’actualització de les dades de la targeta SIP es pot realitzar a través del següent enllaç: http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto

INFORMACIÓ SOBRE MASCARETES

12 de novembre de 2020
Publicado en
Infografia_cas_MASCARILLA

Què fer davant símptomes de COVID-19?

8 d'octubre de 2020
Publicado en ,
INFOGRAFIA_SINTOMAS_COVID_19_081020

AVÍS IMPORTANT BEQUES

26 de setembre de 2020
Publicado en

AVÍS IMPORTANT PER A PARTICIPANTS EN ADMISSIÓ EXTRAORDINÀRIA Al CICLE FORMATIU EN ASSISTÈNCIA A la DIRECCIÓ

 

L’alumnat que desitge sol·licitar BECA haurà de fer-lo abans de la finalització del dia 1 d’octubre, encara que no s’haja matriculat encara. Ha de posar el Centre en el que pensa que pot obtindre plaça.

Posteriorment, si obté plaça en un altre Centre Formatiu diferent o no aconsegueix cap plaça, haurà de comunicar-lo al negociat de Beques d’Alacant.

La Beca se sol·licita telemàticament a través de la següent adreça:

http://www.educacionyfp.gob.es/servicios-al-ciudadano/catalogo/estudiantes/becas-ayudas.html