Física i Química

CRITERIS D'AVALUACIÓ

FISICA Y QUIMICA

XARRADA FÍSICA I QUÍMICA 23/02/2024

20 de febrer de 2024
Publicado en ,
Cartell-Xarrada-Fisica-de-Particules.-2023-2024

XARRADA SOBRE FÍSICA DE PARTÍCULES

8 de març de 2023
Publicado en ,
Cartell-Xarrada-Fisica-de-Particules.-2022-2023

XARRADA SOBRE FÍSICA DE PARTÍCULES

29 de març de 2022
Publicado en ,

Este divendres, 1 d’abril de 2022, a les 11 h,  podrem disfrutar d’una xarrada sobre Física de Partícules, a càrrec del catedràtic de la Universitat de València, Santiago González de la Hoz. En ella, els alumnes que cursen l’assignatura de Física, en 2n de batxillerat podran conèixer, de la mà d’un expert, les últimes teories i novetats en este camp de la Física Moderna.

Esta xarrada, ofertada per l’IFIC (Institut de Física Corpuscular), es duu a terme des de ja fa anys en el nostre centre i permet als alumnes conèixer de primera mà un centre que treballa directament amb el CERN, el Centre de Recerca Nuclear d’Europa.

Podeu trobar més informació en el següent enllaç:

XII TROBADA VIRTUAL DE CIÈNCIES

8 de maig de 2021
Publicado en ,

Aules lliures de Covid és un projecte de ciències que sorgeix d’una proposta de Mely Pastor. Projecte presentat a la “XII Trobada de Ciències Bezmiliana” interdisciplinària i intenivel, que va comptar amb la participació de: alumnes de tecnologia de 2 de batxillerat  (José Luis Egío i Marta Clement de la mà de Carlos Quiles) i els alumnes d’1 de batxillerat de Cultura Científica (Laura Blasco, Pablo Gallego, Daniel Gallegos, Xavier García, Iván López, Jorge Martínez H., Noa Morales, Pablo Navarro, José Perandrés, Paula Pérez i Alex Rodríguez, de la mà de Patricia Montesinos). El projecte treballa a través del mètode científic la programació de sensors en arduino i l’estudi de les variables que afecten la quantitat de CO₂ a les aules, acabant amb la programació d’una aplicació mòbil que ens permet calcular la ventilació correcta de les aules i per descomptat, ha fomentat el treball en equip, el saber científic i posa de manifest la utilitat de la investigació científica i la seua necessitat actual.

En aquest enllaç podeu veure el resultat.

Triptico_ligero