INSERCIÓ LABORAL

Convocatòria FCT-Europa 2020 per a alumnes de Grau Mitjà i Superior

8 d'octubre de 2019
Publicado en

Com en anteriors convocatòries, l’alumnat interessat per a desenvolupar el mòdul professional de Formació en Centres de Treball (FCT) a l’estranger (Regne Unit, Irlanda o França) i en el programa de FCT Europa, pot optar a una d’aquestes dues modalitats de beca:

 • Modalitat total: amb 75 dies de duració i un total de 400 hores laborables certificables.
 • Modalitat parcial: amb 28 dies de duració i un total de 100 hores laborables certificables.

PERÍODE DE REALITZACIÓ

Aquestes pràctiques correspondran al mòdul professional FCT, que podrà realitzar-se en dos períodes:

 • Primer període: a partir de l’1 d’abril de 2020.
 • Segon període: a partir de l’1 de setembre de 2020.

REQUISITS

 • Estar matriculat, l’any 2020, en un cicle formatiu de Formació Professional públic o privat, tenint en compte que, en el moment s’adjudiquen les vacants, l’alumne estiga en condicions d’accés al mòdul professional dde FCT.
 • Tindre entre 18 i 30 anys, complits abans de l’1 d’abril de 2020 per a l’alumne que realitze el mòdul professional de FCT durant el primer període, i abans de l’1 de setembre de 2020, per als quals ho realitzen durant el segon període.
 • Disposar del nivell B1 o superior de l’idioma del país triat, o bé superar una prova de nivell que es convocarà al gener de 2020 en el mateix centre educatiu o superar una prova de nivell en l’idioma del país que sol·licita, que es farà en l’institut, durant el mes de novembre.

QUANTS DINERS ES NECESSITA?

Només es necessiten pagar les despeses personals, perquè l’estada a Europa inclou:

 • Viatge.
 • Allotjament.
 • Manutenció.
 • Transport local des del lloc de residència fins a l’empresa on es realitza el mòdul professional FCT.
 • Segur.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ

El termini acaba el dia 27 d’octubre de 2019.

Borsa de treball de l’IES Sixto Marco

29 de desembre de 2013
Publicado en

IMPORTANT: Per a entrar en la Borsa de Treball fes clic en la imatge superior. També pots fer clic directament en la icona de la Borsa de Treball que tens en EINES DEL CENTRE.

Des de l’IES Sixto Marco sempre hem tingut especial interés i atenció a procurar que els nostres alumnes i exalumnes tinguen un bon sistema per a trobar treball. Hem tingut bosses de treball des de fa temps, i per això, hem realitzat esta pàgina amb el mateix fi. Creiem que la gestió de les ofertes d’ocupació pot ser més àgil utilitzant les ferramentes online.

Des d’ací animem a les empreses, alumnes i exalumnes a utilitzar este portal perquè podem aconseguir l’objectiu que ho promou.

Per a poder utilitzar-ho és necessari crear-se un compte en la web, introduint les dades del nom, direcció email vàlida, etc. Posteriorment, la plataforma envia un correu de comprovació a eixe email per a validar el compte, i la pròxima vegada que es connecte haurà de seleccionar si és una empresa o un alumne per a poder disposar de les ferramentes adequades.

Per a qualsevol dubte o problema, poden enviar un email a fct@isixtomarco.es.