Campió nacional!

Ángel García Andreu, alumne de segon de batxillerat del nostre centre ha sigut el guanyador absolut de la “XXXVII Olimpiada Española de Química” organitzada per la “Real Sociedad Española de Química” (fotos i vídeos). Esta va tindre lloc el 28 d’abril de 2024 en la Universidad de Murcia. La professora Ana Escamilla, ha preparat i supervisat durant els tres últims años a Ángel en aquesta disciplina acadèmica.

Des de 4t d’ESO, Ángel va mostrar interés a presentar-se a diferents olimpíades, especialment, a les relacionades amb les assignatures de ciències. A partir d’eixe moment, va preparar amb gran esforç les diferents matèries adquirint un nivell molt superior al corresponent al curs en el qual estava.

Esta gran dedicació li ha permés aconseguir els següents assoliments en el curs 23-24:

–           Matemàtiques: 6é lloc en la Fase Local.

–           Física: 5é lloc en la Fase Local.

–           Biologia: 4t lloc en la Fase Local

–           Filosofia: guanyador modalitat dissertació en la fase local.

–           Química: 3r lloc en la Fase Local i guanyador absolut en l’Olimpíada Nacional.

Com a guanyador, Ángel competirà en la “56º Olimpiada Internacional de Química” que se celebrarà en Riad (l’Aràbia Saudita) del 21 al 30 de juliol de 2024 i en la “XXVIII Olimpiada Iberoamericana de Química” que se celebrarà en Sarapiquí (Costa Rica) del 9 al 14 d’octubre de 2024.

Des de l’IES Vicent Andrés Estellés, volem donar-li la nostra enhorabona per haver aconseguit estos excel·lents resultats, per ser una persona tan treballadora i perseverant i, sobretot, per la seua gran qualitat humana.

Enhorabona Ángel, estem molt orgullos@s de tu!