Inici de classes a DAW Semipresencial (editada 23/10/2020)

EDITADA 23/10/2020

Hores d’ara, Conselleria encara no ens ha enviat el professorat que s’ha de fer càrrec dels ensenyaments de DAW en modalitat semipresencial. Per tant, la presentació telemàtica planificada per dilluns s’ha de posposar fins que s’incorpore el personal necessari. Es previsible que dilluns pròxim vinguen ja al centre i que la presentació es puga fer a final de setmana, però avisarem per correu amb la data exacta una vegada incorporat el professorat de forma definitiva.

Lamentem el retard en l’inici de les classes.

Moltes gràcies per la vostra comprensió

L’inici de les classes a 1r DAW Semipresencial està programat finalment per dilluns 26 d’octubre i, partirà amb una presentació telemàtica a través de la plataforma Webex. Se facilitarà informació detallada als alumnes per correu electrònic amb l’enllaç per connectar-se a la videoconferència. La presentació es repetirà en torn de matí i de vesprada:

  • Dilluns 26 d’octubre a les 12:00
  • Dilluns 26 d’octubre a les 16:00