Concurs de programació: ProgramaMe

Ens hem classificat per a la final de ProgramaMe en Madrid!

El dimarts, 16 d’abril, es celebrà la fase regional del concurs de programació ProgramaMe. Participaren un total de 62 equips de 12 centres distints. L’IES Sant Vicent Ferrer va participar amb 8 equips d’alumnes de 1r DAM i 1r DAW.

El concurs consisteix en resoldre 8 problemes de programació en Java. La classificació es genera per nombre de problemes resolts i a igual nombre de problemes resolts queda davant qui ho ha resolt en menys temps.

L’equip “Espartakos_aimai” de 1r DAM va quedar en segona posició, la qual cosa, fa que es classifiquen directament per a la final que es celebrarà en juny en la Facultat d’Informàtica de la Universitat Complutense de Madrid

A més a més, l’equip “whileRoncola” de 1r DAW van quedar quarts, però no es classifiquen perquè sols es pot classificar un equip per centre educatiu.

La resta d’equips també va fer un molt bon concurs i gaudiren d’una gran experiència. Enhorabona a tots!

La classificació completa es pot consultar a:

https://programame.com/2024/reg/torrent/ScoreboardProgramaMeRegionalOnline2024Torrent.pdf

Més informació del concurs:

https://programame.com/2024/reg/torrent/