Graduació 4t ESO

Benvolguts i benvolgudes alumnes de 4t, en aquest dia tan especial per a vosaltres, les vostres tutores us volem dedicar unes paraules:

Avui celebrem la vostra graduació. Això vol dir que heu acabat etapa en la vostra vida acadèmica. Durant aquest temps que hem compartit, hem treballat, hem rigut, hem plorat, ens hem enfadat, hem patit nervis pels exàmens però, sobretot, hem après els uns dels altres.

A partir d’ara, alguns de vosaltres cursareu Cicles Formatius, d’altres fareu Batxillerat; alguns de vosaltres anireu a un institut nou i altres us quedareu al centre; alguns coneixereu gent nova i fareu noves amistats i els altres continuareu amb els mateixos companys i companyes de tota la vida… a tots vosaltres us diem que, aneu on aneu, sigueu bona gent, perquè la bona gent sempre és ben rebuda a tot arreu.

Us desitgem el millor en aquest camí que aneu a començar i també us desitgem que us passen coses bones a la vida. També esperem que continueu formant-vos per a convertir-vos en persones sàvies i honestes.

Finalment, esperem també que sempre que recordeu el vostre pas per aquest centre, l’IES Maestrat, ho feu amb un gran somriure als llavis.

Verònica, Esther, Sabrina i Luz.

Vídeo de l’acte, 16 juny 2023.

Càmera: Laura Domenech. Música: Luz Meseguer. Imatges: Irene Serrano. Muntatge: MNG.