Activitat Alt forn 2

El passat dia 20 de març de 2019 l’alumnat d’Economia de 1r i 2n de Batxillerat i el de Tecnologia Industrial de 1r de Batxillerat va assistir a una activitat organitzada pels departaments corresponents amb la finalitat de conéixer el patrimoni industrial del Port de Sagunt, imprés en les restes industrials que es van conservar després del desmantellament de la siderúrgia.

En primer lloc, hi va haver una visita didàctica a l’entorn urbà (ciutat-factoria), ja que la ciutat i el seu desenvolupament industrial van anar agafats de la mà.
Tot seguit, es dugué a terme una visita didàctica a l’Alt Forn núm. 2. El recorregut s’inicià al pavelló de recepció de visitants, on es projectava un audiovisual que narra l’origen i el desenvolupament de la Factory-Town del Port de Sagunt, com també els elements patrimonials que es van conservar després de la reconversió industrial de 1984. Finalment es recorregué el forn i se n’explicà el funcionament.

 IMG 3520

20190320 120353

 20190320 114109