Visita a Puig la Nau

El dia 16 de novembre de 2017 l’alumnat de 1r d’ESO es va traslladar fins al Puig de la Nau de Benicarló a fi de visitar un jaciment ibèric, ja que un dels temes de l’assignatura de Geografia i Història d’aquest curs està dedicat al Món Iber.

In situ es va fer una explicació guiada sobre la manera de viure a l’època: carrers, teixits, menjars, armament, etc. Posteriorment, es féu una recreació de com devia ser una lluita. Tot seguit, es va dur a terme un taller sobre carreus de fang i palla per a la construcció i, finalment, es van pintar plats tal i com es de feia a l’època.

Jaciment iber. Puig la Nau 3

Jaciment iber. Puig la Nau 8Jaciment iber. Puig la Nau 9

 

Jaciment iber. Puig la Nau 14

 

Jaciment iber. Puig la Nau 12Jaciment iber. Puig la Nau 18

 

Jaciment iber. Puig la Nau 20

Jaciment iber Puig la Nau 5Jaciment iber Puig la Nau 10