XII FIRA INTERCOMARCAL D’OFERTA FORMATIVA

El proper 3 de maig en el passeig Colom, al costat de l’antic col·legi Sant Sebastià, se celebrarà la Fira Intercomarcal d’oferta formativa, amb presència de 9 centres educatius, amb l’objectiu de difondre tota l’oferta formativa de Formació Professional i de Batxillerat artístic de la comarca. (Descarregueu-vos el tríptic)

La fira està organitzada pels departaments dels instituts d’ensenyament secundari, on s’imparteixen aquests cicles i tindrà lloc en horari de 9.30 a 13.30 hores. Els centres que acudiran són l’IES Serra d’Irta, l’IES Joan Coromines, l’IES Ramon Cid, l’IES José Vilaplana, l’IES Leopoldo Querol, l’IES Maestrat, el Centri de Educació Especial Baix Maestrat, el Centre Integrat públic d’FP Benicarló i l’IES Sòl de Riu d’Alcanar.

La preinscripció a les especialitats de Formació Professional serà del 25 de maig al 6 de juny, i s’ha de realitzar de forma telemàtica. La inscripció a les proves d’accés per les persones que no tinguen l’ESO o el Batxillerat i volen accedir a un cicle son del 17 al 31 de maig.

a4ebc-fira-oferta-abr17