Erasmus +

 
Vocational Training Erasmus+: Mobilities
 
 
 

Nº Proyecto 2022-1-ES01-KA121-VET-000058842El Consorci EWE està format per 21 centres educatius de la Comunitat valenciana que posseeixen la família professional d’Activitats físiques. El gestiona una Comissió formada per un Coordinador d’internacionalització de cada centre educatiu participant sota la direcció del Coordinador general del Consorci i està coordinat des de l’IES la Creueta d’Onil. Nostre IES VIOLANT DE CASALDUCH forma part del Consorci EWE des del curs 2017-18. 

El consorci està especialitzat en la realització de mobilitats erasmus a l’acció KA 121. Aquestes mobilitats són d’estudiants de FP Grau mitjà i FP bàsica així com de professorat i personal no docent. Per als estudiants el tipus de mobilitat realitzada és la Mobilitat de formació en Empreses. Els estudiants realitzen la totalitat de les pràctiques formatives que els donen accés a la seva titulació de formació professional. La duració d’aquestes mobilitats és de 90 dies de formació a les empreses, així li donem als estudiants d’FP l’oportunitat de realitzar de manera completa la seva Formació en centres de treball (pràctiques formatives) en Europa i complir amb les hores de formació requerida en el mòdul de formació en centres de treball.

La Acreditació Erasmus aconseguida el 2021 per al programa Erasmus 21/27 pel Consorci facilita que els centres afegits emprenen mobilitats europees dirigits a totes les famílies professionals representades als centres del Consorci però la base és família professional d’Activitats físiques i esportives.

Les mobilitats del professorat i personal no docent són principalment períodes d’observació a Empreses del sector i cursos de formació, és vital facilitar la mobilitat europea per al personal dels centres educatius que pertanyen al consorci.
NOTÍCIES I ACTIVITATS
 
  • Reunió informativa de famílies, estudiants, coordinadors, empreses, febrer 2020: Imatges
  • Lliurament de diplomes a l’alumnat participant en les mobilitats d’Erasmus+, maig 2019: Imatges.
  • Visita d’equips directius a les empreses a Irlanda, febrer 2019: Premsa
  • FCT Erasmus+ Malta i Irlanda, març-juliol 2019: Imatges
  • Jornada de convivència, Elx, març 2019: Imatges
  • FCT Erasmus+ Irlanda i Malta, març-juliol 2018: Imatges
  • Jornada de convivència de l’alumnat participant en mobilitats Erasmus+: Elx, març 2018. Imatges
CARTELL-CRITERIS-DE-SELECCIÓ-Acreditación-22_23

Licitación-de-Servicios-para-Irlanda-e-Irlanda-del-Norte-2022_23

Informacio-general-a-la-Web-Valencia